TFF başkanı yeniden Yıldırım Demirören!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TFF başkanı yeniden Yıldırım Demirören!
TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda kullanılan 219 oyun 5'i geçersiz sayıldı ve Yıldırım Demirören 214 oyla yeniden başkanlığa seçildi.

 

Türk futbolunun 42. başkanı Yıldırım Demirören oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda tek adayla girilen seçimde, kullanılan 219 oyun 214'ünü alan Yıldırım Demirören yeniden başkanlığa seçildi. 

Yıldırım Demirören: 214 imza sayısı
Haluk Ulusoy: 39 imza sayısı
Mükerer imza: 26 imza sayısı

Demirören yaptığı teşekkür konuşmasında, futbol camiasının büyük bir aile olduğunu belirterek, "Bizi de bu aileye başkan seçtiniz. Biz kardeşiz. Kollarımız herkese açık, bundan bir şüpheniz olmasın. Bu genel kurulun bize yüklediği büyük sorumluluğun bilincindeyiz. Her zamankinden daha büyük şevkle, heyecanla görevimizi yerine getireceğiz" diye konuştu.

Demirören'in listesi
 
ASIL ÜYELER:
Servet Yardımcı, Nihat Özdemir, Ali Dürüst, Hüsnü Güreli, Cengiz Zülfikaroğlu, Alaattin Aykaç, Mustafa Çağlar, İbrahim Usta, Ali Düşmez, Kaan Terzioğlu, Arif Koşar, Yaşar Aşçıoğlu, Erhan Kamışlı, Ahmet Gökçek.
 
YEDEK ÜYELER:
Ziya Erbaş, Mete Düren, Zafer Tırpançeker, Selahattin Aydoğdu, Serhat Soysal, Ali Özdoğan, Atilla Bingöl, Erdoğan Tekgöz, Mustafa Küçükmeral, Cevat Ay, Ömer Sarılar, Saliha Kübra Kabaali, Bayram Yüksel, Fuat Guguloğlu.

CAN ÇOBANOĞLU'DAN HALUK ULUSOY'A ŞOK

Kongrenin yapılacağı Ankara Marriott Otel'de iki gündür yoğunlaşan kulis faaliyetlerinde ilk sürpriz Galatasaray Kulübü delegesi Can Çobanoğlu'ndan geldi. Uzun yıllardır Haluk Ulusoy'un en yakınındaki isimlerden biri olan Çobanoğlu, TFF Başkanlığı'na aday adayı olan Ulusoy için imza bile toplamıştı. Ancak Çobanoğlu dün öğle saatlerinde herkesi şoke eden bir hamle yapıp, Yıldırım Demirören'in listesine girdi. 

Bu gelişme kulislere bomba gibi düşerken, Çobanoğlu, hem Demirören hem Ulusoy kanadından büyük tepki aldı.

Haluk Ulusoy taraftarları Can Çobanoğlu'nun bu kararını 'ihanet' olarak değerlendirirken, Yıldırım Demirören kanadı da yıllarca Ulusoy'la beraber çalışan ve neredeyse onunla özdeşleşen Çobanoğlu'nu benimsemelerinin mümkün olmadığını ifade etti.

ALİ DÜRÜST SÜRPRİZİ

Saat 11.00'de başlayan kongreye dakikalar kala ikinci büyük sürpriz geldi. Yıldırım Demirören, yoğun tepkiler üzerine Can Çobanoğlu'nu listeden çıkardı ve yerine Galatasaray'ın eski yöneticisi Ali Dürüst'ü aldı.

 

TFF seçimi sonrası Trabzonspor'da depremTrabzonspor'da TFF seçimleri sonrası şok istifalar geldi. Haluk Ulusoy: Seçime girmemiz engellendiTFF Başkan adayı olmak için yeterli sayıda imza toplayamayan Haluk Ulusoy konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kaynak : Haber7


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aralarında dev firmalarda var! Cezalar yoldaÖnceki Haber

Aralarında dev firmalarda var! Cezalar y...

Fernandao Fenerbahçe'de!Sonraki Haber

Fernandao Fenerbahçe'de!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar