Şampiyonluk Başkana hediye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şampiyonluk Başkana hediye
Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Rüştü Reçber, başkan Yıldırım Demirören ve camiaya çifte kupa hediye etmek istediklerini söyledi.
Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Rüştü Reçber, başkan Yıldırım Demirören ve camiaya çifte kupa hediye etmek istediklerini söyledi. Camianın beklentilerini çok iyi bildiklerini belirten Rüştü, “İlk kupamızı aldık, şimdi sıra ikincisinde. Hep böyle yüreğimizi ortaya koyarak savaşır ve yardımlaşırsak kazanırız. Son 2 haftaya girilirken, avantaj bizde. Bu haftaki G.Saray derbisi zorlu geçecek. Kazanırsak hedefe oldukça yaklaşacağız. Başkanımızın döneminde Beşiktaş, 3 Türkiye Kupası kazandı. Ancak lig şampiyonluğu yok. Bize her zaman büyük destek veren başkanımıza lig şampiyonluğunu hediye etmek istiyoruz” dedi.

 

BAŞARILARIMIZ ARTACAK

Siyah-beyazlı takımın gelecek sezonda büyük başarılar kazanacağını belirten Rüştü, başarıların her geçen gün artarak devam edeceğine inandığını söyledi. İyi bir kadroya sahip olduklarını belirten Rüştü, “Seneye birkaç takviye ile tüm kupalarda iddialı oluruz. Bunu başaracak güç ve inanca sahibiz” dedi. Beşiktaş'ta forma giymekten mutlu olduğunu belirten Rüştü, “F.Bahçe'de yaşayamadığım kupa şampiyonluğunu Beşiktaş'ta yakaladığım için mutluyum. Ayrıca F.Bahçe'den sonra Beşiktaş'ta da şampiyonluk onurunu yaşamak kariyerimde gurur duyduğum olaylardan biri olacak” şeklinde konuştu.

 

Kaleci Rüştü'nün büyük hayali

F.Bahçe'de lig şampiyonluğu, Beşiktaş'ta ise Türkiye Kupası'nı kazanan Rüştü Reçber, Beşiktaş ile lig kupasını da alarak kariyerine bir kupa daha eklemek istiyor. Tecrübeli kaleci F.Bahçe ile kazanamadığı Türkiye Kupası'nı Beşiktaş'la kazandığı için mutlu olduğunu belirtti.

 

Yeni Stada ilk kazma Seba'dan

Başkan Yıldırım Demirören'in geçen hafta Ankara'da yaptığı temaslar sonucunda Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan onay alırken, dosyanın Anıtlar Yüksek Kurulu'na gittiği belirlendi. Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan onay çıktığında gelecek ay stadın yıkımına başlamayı planlayan yönetimin statta ilk golü atan Süleyman Seba'nın ilk kazmayı vuran isim olmasını da sağlayacak.

 

YENİŞAFAK


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Daha gencim, Türkiyede yapacak çok işlerim varÖnceki Haber

Daha gencim, Türkiyede yapacak çok işler...

Sivasspor, ince hesaplar peşindeSonraki Haber

Sivasspor, ince hesaplar peşinde

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar