Şampiyonlar Liginde finalin adı: Barcelona-Manchester United

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şampiyonlar Liginde finalin adı: Barcelona-Manchester United
9.
9. dakikada sol kanatta Lampard, Malouda ve Ashley Cole üçgeninde paslaştıktan sonra, Lampard ceza alanı içine ortasını yaptı. Savunmadan seken topu henüz havadayken ceza sahası dışından sol ayağıyla tamamlayan Michael Essien topu köşeden ağlarla buluşturdu: 1-0. Bu golden sonra Chelsea, Anelka ve Drogba ile pozisyonlar buldu. Saha avantajıyla ilk maça nazaran daha aktif bir futbol ortaya koyan İngilizler topu orta alanda tutmayı başardı. İlk yarıda Barcelona'nın hiçbir şutu kaleyi bulmadı. İlk yarı Chelsea'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Katalan ekibinin önemli bir fırsat bulamadığı ilk yarıda akılda kalan tek şey Guus Hiddink'in mükemmel bir taktikle Messi'yi kilitlemesiydi. Genç yıldız topu ayağına her aldığında en az 3 Chelsea'li oyuncuyu etrafında gördü. Chelsea ikinci yarıya da rakibini karşılayarak başladı. Barcelona oyunu Chelsea yarı sahasına yıkarken, gol vuruşlarında etkili olamadı. 66. dakikada hakem Ovrebo tartışılacak bir karara imza attı. Anelka'nın, Abidal tarafından düşürülmesine hakem kırmızı kart gösterdi ve Barcelona, sahada 10 kişi kaldı. Maçın uzatma dakikalarında Iniesta'nın mükemmel şutu Barca'yı finale taşıdı: 1-1. Bu sonuçla Avrupa'nın en formda iki takımı Manchester United ve Barcelona, 27 Mayıs'ta Roma Olimpiyat Stadı'nda Avrupa'nın en büyüğü olmak için sahaya çıkacak.

UEFA'da finalin adı belli oluyor

UEFA Kupası'nda yarı final rövanş maçları bugün yapılacak ve 20 Mayıs'ta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki finalde karşılaşacak ekipler belli olacak. Ukrayna'nın iki temsilcisi Shakhtar Donetsk ile Dinamo Kiev, Donetsk Olimpiyat Stadı'nda TSİ 19.30'da, 1-1'in rövanşında karşı karşıya gelecek. Günün diğer maçında ise iki Alman ekibi Hamburg ile Werder Bremen, Hamburg Arena'da TSİ 21.45'te karşılaşacak. İlk maçı Hamburg, deplasmanda 1-0 kazanmıştı. UEFA Kupası'nda 2008-2009 sezonu final maçı 20 Mayıs Çarşamba günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te oynanacak.

ZAMAN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trabzonspora 3 ayrı alternatifÖnceki Haber

Trabzonspora 3 ayrı alternatif

Ersun Yanalın hayalleri hep yarım kaldıSonraki Haber

Ersun Yanalın hayalleri hep yarım kaldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar