Sakarya Bayileri, Multitek Fabrikasını Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakarya Bayileri, Multitek Fabrikasını Ziyaret Etti

Sakarya ve çevresinden elektriğe yön veren lider elektrik şirketi temsilcileri, değerli iş ortağımız Elpim Elektrik firma sahibi Sayın Ali Yılmaz ve Sakarya Elektrikçiler Odası Başkan vekili Sayın Recep Ali Çelik ve oda başkan yardımcısı Sayın Selçuk Şen önderliğinde 27 Nisan tarihinde Multitek fabrikada bir araya geldi. Sakarya’dan gelen yaklaşık 100 misafirimiz ile çok keyifli bir gün geçirdik! Sancaktepe’de bulunan üretim tesislerimizin 4 grup halinde gezilmesi sonrasında Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Adnan Demirkol açılış̧̧̧ konuşması yaptı. Yapılan tanıtımda firmamızın geçmişten bugüne tarihi, firmanın araştırma, geliştirme ve sürekli yenilikçi faaliyetlere verdiği önem, sektördeki yenilikler ve akıllı ev teknolojilerinin yakın geleceği anlatıldı. Ar-Ge müdürümüz Sayın Şenol Göktaş sektörde ilk ve tek yerli üretim olan IP interkom ürünlerimizi ve onun üstün özelliklerini bayilerimize tanıttı. Gerek görsel olarak gerekse teknik özellikleri itibariyle çok büyük beğeni ile karşılandı. Fabrika müdürümüz Sayın Hasan Çelebi analog interkom ürün gamımızda ki son gelişmeleri ve yeni Multibus ürünümüz olan 7” dokunmatik ekranlı MBT-70 modelimizi misafirlerimize tanıttı.                

 

Günün yorgunluğunu ise Beyaz Martı gemisi ile muhteşem bir Boğaz turu esnasında aksam yemeğimizi yiyerek ve eğlenerek attık. Rehber eşliğinde gerçekleştirilen Boğaz turu sonrasında misafirlerimizi tekrar görüşmek dileklerimizle evlerine yolcu ettik. 


Davetimizi kırmayıp bizleri ziyarete gelen; cuma günlerini bize ayırıp firmamızı, ürünlerimizi, bizleri tanımaya çalışan ve bol hoş̧ sohbet ile geçen bu güzel buluşma için bütün misafirlerimize tekrar teşekkür ederiz.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre Fuarı İstanbul Kongre Merkezinde GerçeleştiÖnceki Haber

Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre Fuar...

Gülsan'dan Piyasayı Dönüştürecek Şalt ÜrünleriSonraki Haber

Gülsan'dan Piyasayı Dönüştürecek Şalt Ür...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar