Prysmian Group, Sürdürülebilirlik Haftası’nda binlerce izleyici ile buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Prysmian Group, Sürdürülebilirlik Haftası’nda binlerce izleyici ile buluştu

Prysmian Group, global olarak organize ettiği “Sürdürülebilirlik Haftası” etkinliklerini tamamladı. Türk Prysmian Kablo’nun bulunduğu MEAT Bölgesi’nin de aktif olarak yer aldığı organizasyon, 20-24 Haziran tarihleri arasında online olarak gerçekleştirildi.

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya lideri Prysmian Group, Sürdürülebilirlik Haftası 2022 (Sustainability Week) kapsamında, küresel çaptaki etkinlikler dizisini tamamladı. Ana teması “Çevre ve Yerel Topluluklarla Bağları Güçlendirmek” olan ve 20-24 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen Sürdürülebilirlik Haftası webinar etkinliği binlerce kişi tarafından takip edildi. 

Yenilenebilir kaynaklara geçiş, karbonsuzlaştırma ve küresel enerji özerkliğinde şebeke bağlantıları üzerine inşa edilen etkinlikte, Prysmian Group CEO’su Valerio Battista ve Prysmian Group MEAT CEO’su Cinzia Farisè de önde gelen konuşmacılar arasında yer aldı. Bölge sürdürülebilirlik liderleri ve farklı ülkelerden akademisyenlerin de konuşmacı olarak yer aldığı toplam 22 panel içeren etkinlikte; bölge liderleri iklim, sosyal sürdürülebilirlik ve inovasyon konularında söz aldı.

Türk Prysmian Kablo CEO’su Ülkü Özcan, Prysmian Group’un gerçekleştirdiği dünya çapındaki bu etkinliğin, grup olarak sürdürülebilirliğe verdikleri önemi net biçimde gösterdiğini ifade etti. Özcan, “Global bir grubun parçası Türk Prysmian Kablo olarak sürdürülebilirliği odağında tutan böylesine anlamlı bir etkinlikte aktif olarak yer aldığımız için oldukça mutluyuz. Önümüzdeki süreçte de sürdürülebilirlik konusu her zaman yol haritamızın temelinde olacak ve bu yönde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İnteraktif panellerde yerel deneyimler paylaşıldı 
Sürdürülebilirlik Haftası boyunca Prysmian Group’un çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık, dijital katılım, topluluk güçlendirme, çalışan katılımı ve beceri geliştirme alanlarındaki vizyon, deneyim ve hedefleri paylaşıldı. Tüm etkinliklerin interaktif olduğu etkinliğe, paydaş katılımının yanı sıra analist, müşteri, tedarikçi, dernek, üniversite, sektör liderleri ve yatırımcılar dahil olmak üzere birçok farklı şirket yoğun ilgi gösterdi. Prysmian Group’un şirket vizyonu, iş ortaklarının bakış açıları, ihtiyaçları ve beklentileri etkinlikte sunuldu.

“Ne yapıyorsak oyuz. Sürdürülebilirlik bir eylem değil alışkanlıktır” teması ile düzenlenen etkinlik kapsamında Milano’daki genel merkezin yanı sıra Türkiye, Hindistan ve Umman’ın dahil olduğu MEAT Bölgesi ve dünya genelindeki diğer bölgesel ofislerin üst düzey yöneticileri, sürdürülebilirlik yol haritalarını ve uygulama örneklerini paylaştı. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Günsan Elektrik Kocaeli Elektrik Teknisyenleri Odası Üyeleriyle BuluştuÖnceki Haber

Günsan Elektrik Kocaeli Elektrik Teknisy...

Legrand Sistem Armada Serisi, Yeni Mat Siyah Renk Seçeneği Ve Çerçeve TasarımıSonraki Haber

Legrand Sistem Armada Serisi, Yeni Mat S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar