Legrand Sistem Armada Serisi, Yeni Mat Siyah Renk Seçeneği Ve Çerçeve Tasarımı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Legrand Sistem Armada Serisi, Yeni Mat Siyah Renk Seçeneği Ve Çerçeve Tasarımı
250’den fazla fonksiyonu bulunan Legrand Sistem Armada serisi modülerlik ve çok yönlü kullanım olanakları sağlarken yeni çerçeve tasarımı ve mat siyah renk seçeneği ile ürünlerine yenilikler kazandırıyor.

Tüm elektrik tesisatlarıyla uyumlu bina sistemlerine uyum sağlayarak, çalışma performansına katkıda bulunan Sistem Armada, hastaneler, alışveriş merkezleri ve okullar gibi toplu yaşam alanlarında ve tüm çalışma ortamlarında; anahtar priz, sütunlar, bürotik bloklar, kablo kanalları, döşeme altı buatlar, toplantı odası blokları ve masa altı blokları gibi ürünlerle kusursuz bir planlama sunuyor.

Yeni çerçeve tasarımı ve çağdaş renkler…
Mevcut bina trendlerindeki tüm kullanım alanlarına yanıt verecek şekilde tasarlanan Sistem Armada anahtar priz serisi yeni çerçeve tasarımı ve siyah renk seçeneği ile sizlerle buluşuyor. Beyaz, alüminyum renklerin yanında yeni renk seçeneği mat siyah ile her mekana modern bir dokunuş getiriyor. Sade fakat bir o kadar dinamik tasarımı ve kolay montaj özellikleriyle yaşam alanlarındaki tüm ihtiyaçları karşılıyor.

Sistem Armada anahtar priz serisinin ortamı daha dinamik hale getiren ikonikleşmiş beyaz rengi, ticari binalarda tercih edilen ve yüksek teknoloji hissini mekana yansıtan alüminyum rengi ve estetik & uyum kavramlarını yeniden tanımlayan ultra mat ve yumuşak dokunuşlu siyah rengi tüm alanlara âhenk katıyor.

Yüzde 99,9 self-dezenfeksiyon…
Sistem Armada, pürüzsüz ve parlak yüzeyi sayesinde üzerinde tozların barınmasına izin vermiyor. Sistem Armada Antimikrobiyal ürünleri Antimikrobiyal malzeme ve Ag+ gümüş iyonlarının birleşmesiyle oluşmakta ve sağladığı self-dezenfeksiyonla mikropların ve bakterilerin çoğalıp yayılmasını engellemektedir. Ayrıca, Legrand Sistem Armada Antimikrobiyal ürünleri, Fransa merkezli test laboratuvarı ‘Biotech Germande’ tarafından belgeleniyor.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prysmian Group, Sürdürülebilirlik Haftası’nda binlerce izleyici ile buluştuÖnceki Haber

Prysmian Group, Sürdürülebilirlik Haftas...

Ex-Proof Belgeli Zone 2 Etanj Armatür Kendal Elektrik’ten AlınırSonraki Haber

Ex-Proof Belgeli Zone 2 Etanj Armatür K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar