Ocak Ayı Divan Toplantısı Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ocak Ayı Divan Toplantısı Yapıldı
İki saati aşkın süren Divan Toplantısı'nda,  geçtiğimiz ay yapılan Kulüplerarası Yüzme Şampiyonası’nda büyükler kategorisinde 1.

İki saati aşkın süren Divan Toplantısı'nda,  geçtiğimiz ay yapılan Kulüplerarası Yüzme Şampiyonası’nda büyükler kategorisinde 1.'lik alan Yüzme takımımızı temsilen sporculara ve yöneticilere şilt verildi.  Divan Kurulu üyeliğine hak kazanan yeni üyelere beratları verildi.

Divan Başkanı İrfan Aktar, açılış konuşmasında Aslantepe’de yapımı sürmekte olan TT Arena’ya ilişkin divan üyelerini bilgilendirdi. Daha sonra söz alan üyeler Erden Talu, Ayhan Yeğinsu, Özdemir Kalpakçıoğlu, Ali Oraloğlu, Hayrettin Kozak, Osman Nuri Erder ve Murat Ece, Galatasaray gündemine dair çeşitli konularda görüşlerini belirttiler. 

Toplantının sonunda Yönetim adına kürsüye gelen 2. Başkan Prof. Dr. Mehmet Helvacı, üyelerin konuşmalarında değindikleri konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Şubat ayında yapılacak Olağan Genel Kurul hazırlıklarının devam ettiğini belirten 2. Başkan Mehmet Helvacı, bu genel kurul için hazırlanan kitapçıkta kulübe ve şirketlere ilişkin ayrıntılı mali bilgilerin yer alacağını söyledi. Kulübün yeni tüzüğü ile ilgili yapılan tartışmalara da değinen Helvacı, bugüne kadar yapılan çalışmaların boşa gitmediğini, derneklerle ilgili yasal düzenlemelerin yapılmasının ardından bu konunun da gündeme geleceğini belirtti. Galatasaray Spor Kulübü’ne üye alımı konusunda tüzüğün ihlal edilip edilmediği konusuna da değinen Prof. Dr. Helvacı, 2008 yılında yapılan üye alımlarından kulübün haberdar olduğunu ve onay verdiğini, geçmişte de yaşanan bu tip kota aşımlarının yeni tüzük çalışmasıyla çözülebileceğini belirtti. Prof.Dr. Mehmet Helvacı, resmi sitede yayınlanan divan ve genel kurul toplantısı haberlerinde tüm konuşmacılara yer verilmemesi konusunda yapılan bir eleştiriye ilişkin olarak ise,  resmi sitenin Galatasaray’a ilişkin birçok konuda ayrıntılı bilgiler içerdiğini belirterek, bu toplantılarda yapılan her konuşma ve çalışmanın resmi niteliği olmadığını, bu nedenle resmi beyan niteliği taşımadığını söyledi.

Prof.Dr. Mehmet Helvacı, konuşmasının son bölümünde Galatasaray Müzesi’ne ilişkin olarak açıklamada bulunarak, bugünkü Galatasaray Müzesi’nde sayım çalışmaları yapıldığını, Beyoğlu’ndaki eski PTT binası ve TT Arena’da kurulacak Müze Bölümü için de küratörlerin çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
www.galatasaray.org


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oynarsa sonu Rıdvan gibi olurÖnceki Haber

Oynarsa sonu Rıdvan gibi olur

Fortis Türkiye Kupası Maç ProgramıSonraki Haber

Fortis Türkiye Kupası Maç Programı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar