MÜSİAD Expo 2016 Fuarında buluşmak dileği ile

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MÜSİAD Expo 2016 Fuarında buluşmak dileği ile
Yüzlerce farklı ülkeden iş adamları ve şirketlerle yeni fırsatlar için iş dünyasının yeni cazibe noktasında buluşalım.

Teknik Elektrik olarak   "Teknik Elektrik Postası"  ve "Teknik Spot Satış"  markalarımız ile katılmaktayız.  Salon 6-7' de 100m2 standımıza tüm dostlarımızı bekliyor olacağız.  (Stand No : S6-E-01)

www.musiadexpo.com  adresinden fuar hakkında detaylı bilgi alabilir ve ücretsiz olarak online davetiyenizi oluşturabilirsiniz. 

 

MÜSİAD EXPO


MÜSİAD Expo,katılımcı iş adamları ile yatırımcıları bir araya getirerek, ticari iş birliği ve küresel ortaklıklar için yeni fırsatlar sunmaktadır. Büyük ticaret kapasitesi ve gönül birliği organizasyonuyla, Asya’dan Avrupa’ya, Afrika ülkelerinden Türkî Cumhuriyetlere kadar yabancı iş adamı, yerli ve yabancı katılımcı firmalarla her iki senede bir İstanbul’da yapılmaktadır.


15. MÜSİAD Fuarı & 18. Uluslararası İş Forumu (IBF) 26–30 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar merkezinde, T.C. Cumhurbaşkanı Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açılışla birlikte 27.000 m2 net stant alanı ile toplam 100.000 m2’lik kapalı alanda yapılmıştır.

746 yerli ve yabancı firmanın katılım gösterdiği fuarımıza 123 ülkeden toplam 7.250 yabancı işadamı katılmıştır.


MÜSİAD her yıl başarısını katlayarak ilerlerken, yeni projeler geliştirmekte ve hayata geçirmektedir. Bu projelerden biri olarak fuar etkinliğini ilk defa yurtdışına da açan MÜSİAD, 06-08 Ekim 2015 tarihleri arasında T. C. Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN ve Katar Emiri Sn. Şeyh Tamim Bin Hamad Al Thani’nin himayelerinde High Tech Port by MÜSİAD Qatar ve 19. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi, Katar’ın başkenti Doha’da, Katar ve Körfez ülkelerinden gelen 2.000’den fazla misafir işadamının katılımıyla küresel bir buluşma olarak büyük ilgi ve başarıyla gerçekleştirilmiştir.


Ülkemizin son 10 yılda milli savunma sanayii ve kendi teknolojisini üretebilme alanlarında gerçekleştirdiği atılım vesilesiyle ürettiği ürün ve projeler bu fuarda sergilenmiştir.


Bu çalışmaların devamı olarak MÜSİAD, fuar alanındaki istikrarlı büyümesini MÜSİAD Expo olarak yeni kurumsal kimliğiyle dünyaya lanse edecek olup; 16. MÜSİAD Expo & 20. Uluslararası İş Forumu (IBF) etkinlikleri bu yıl eş zamanlı olarak 09 - 12 Kasım 2016 tarihleri arasında, İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.


1.800+m2 YURTDIŞI KATILIM STAND ALANI

100.000m2 FUAR ALANI

400m2 WORKSHOP ALANI

20 SİVİL TOPLUM KURULUŞU

400+ YERLİ FİRMA

250 YURT DIŞI FİRMA

72 HIGHTECH PORT KATILIMCI

30.000+ HIGHTECH PORT KATILIMCI

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğu’nun Paris’i BeyrutÖnceki Haber

Doğu’nun Paris’i Beyrut

Schneider Electric’ten, Yenilikçi ve Esnek Oda Fonksiyonları KontrolüSonraki Haber

Schneider Electric’ten, Yenilikçi ve Esn...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar