MULTİTEK DUBAI INTERSEC 2020 FUARINDA YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MULTİTEK DUBAI INTERSEC 2020 FUARINDA YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

Son 5 senedir kesintisiz olarak Dubai’de gerçekleştirilen Intersec fuarına katilim gösteren Multitek, akıllı ev ve interkom dünyasında farklı ürün ve tasarımlarını tanıtmak için çalışmalarına devam ediyor. Yılın ilk fuarı olarak, 19-21 Ocak tarihleri arasında Dubai’de gerçekleştirilen Intersec 2020’ye katıldık. Intersec fuarında ziyaretçilerimizle buluşarak IP interkom ile akıllı ev yönetimi, Linux interkom sistemi ve Multibus diyafon sistemlerini tanıtma fırsatı bulduk. Tek bir monitörde interkom, alarm ve akıllı ev yönetimi fonksiyonlarının yönetiliyor olması ve bütün bunların uzaktan akıllı telefonlar ile yapılabilmesi kullanıcılara bu alanda hala benzersiz bir avantaj yaratıyor. Ziyaretçiler akıllı ev yönetiminin kolayca yapılabildiği cep telefonu uygulamamızı dikkatle inceledi ve olumlu yorumlarını bildirdi. 

 

Fuarda ilk defa tanıttığımız bulut teknolojisine sahip interkom sistemlerimiz sayesinde ev sahipleri dünyanın neresinde olursa olsun kapıya gelen ziyaretçi ile akıllı telefonu üzerinden çift yönlü görüntülü ve sesli görüşme sağlayabiliyor, kapı erişimine izin verebiliyor ve ziyaretçi görüntüsü kayıt altına alınıyor. Aynı zamanda Akıllı ev yönetimini IP monitörler üzerinden farklı akıllı ev protokolleri (KNX cihazlar, Multitek RF alıcılar, Somfy kablosuz RTS alıcılar, röle kontrol) ile entegre olarak gerçekleştirebilen sistemlerimiz ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

 

Fuarda yoğun ziyaretçi sayısı ve ziyaret eden herkesin avantajlar karşısında heyecanlanması Multitek’in bu alanda herkesten çok önde ve benzersiz işler yaparak Ar-Ge’ye verdiği önemi ortaya koyuyor. Multitek, ülkenin ilk ve tek yerli IP interkom sistemini geliştiren ve üreten firma olarak, Ar-Ge çalışmalarını son kullanıcının güvenliğini ve konforunu arttırmak üzere yoğunlaştırmıştır. Yerli bir Ar-Ge firması olmanın en büyük avantajı hiç̧̧ kuşkusuz son kullanıcıyı iyi tanıyarak ihtiyaçlarını doğru şekilde analiz etmek ve ürünleri bu ihtiyaçlara göre şekillendirmek. Biliyoruz ki kapılarınız bize emanet ve güvenliğiniz bizim için çok önemli. 


Tüm ziyaretçilerimize teşekkürlerimizi sunuyor, seneye tekrardan görüşmek ve yeni ürünlerimizi tanıtmak için standımıza bekliyoruz. 



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Legrand Türkiye, lise ve üniversite öğrencilerini iş hayatına hazırlıyorÖnceki Haber

Legrand Türkiye, lise ve üniversite öğre...

Türk Prysmian Kablo 6S uygulamasını genişletiyorSonraki Haber

Türk Prysmian Kablo 6S uygulamasını geni...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar