MAKEL’DEN YENİ LED ÜRÜN “19 WATT LED TÜP”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MAKEL’DEN YENİ LED ÜRÜN “19 WATT LED TÜP”

Günümüzde, enerji tasarruflu aydınlatma çözümlerine geçiş arttıkça, LED lambaların sağladığı avantajlar daha da belirginleşmektedir. Lineer LED lambalar (LED tüpler), lineer floresan lambalarla, mevcut armatürün elektriksel bağlantılarında değişiklik yapmadan, kolayca değiştirilebilmektedir.

Özellikle, lineer floresan lambalı aydınlatmaların olduğu ofis, okul, hastane, market ve mağazalar gibi tüm gün boyunca kullanılan yapılarda, görsel konfordan ödün vermeden sağlanan optimum enerji kullanımı ile büyük oranda enerji tasarrufu elde edebileceğiniz bir üründür. Lineer floresan lambalarla karşılaştırıldığında, Makel LED tüpler, yaklaşık yarısı kadar enerji harcayarak ve üç kat daha uzun ömre sahip olarak, armatürün mevcut elektriksel bağlantıları değiştirilmeden, çok avantajlı bir retrofit (yerine takmak) çözüm olanağı sunmaktadır.

Makel LED Tüp kullanım süresince sararmayan, ışığı homojen dağıtan polikarbonat difüzöre sahiptir. Mevcut şebekeye duyu ve dahili sürücüsü sayesinde ek bir elektronik düzenek gerektirmeden doğrudan kolaylıkla bağlantı yapabilme imkanı vermektedir. 


İçeriğinde 50.000 saat ömürlü kullanılan Samsung LED ile kaliteli ve kesintisiz bir ışık kaynağıdır.  Makel yeni led tüp A+ enerji sınıfına sahip olup yüksek oranda enerji tasarrufu sunar. Geniş giriş gerilim aralığı sayesinde şebeke dalgalanmalarından etkilenmeyen bu ürün doğa dostu olup civa içermez. 


Makel LED tüplerin diğer önemli özellikleri : 


Standart T8 floresan lambalarla karşılaştırıldığında, %40-65 daha verimli olup, enerji giderlerinde tasarruf sağlar.

Düşük sıcaklıktan etkilenmeyen ışık akısı (lümen) performansına sahiptir

Kırpışma ve stroboskopik efekte neden olmaz.

Renk kararlılığı yüksektir.

Rejime girme süresi gerektirmez, hemen çalışır.

UV (Morötesi) ve IR (Kızılötesi) ışınım yayımlamaz.

Günboyu kullanılan ofis, okul, hastane, market  vb. yapılarda sıklıkla yer alan armatürlerdeki lineer floresan lambaların, LED tüpler ile değiştirilmesinin, enerji tasarrufu başta olmak üzere, pek çok yönden olumlu ve önemlidir. olduğu açıktır. Makel LED Tüp ideal bir aydınlatma çözümü olarak sunulmaktadır. 



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nokta Elektrik Aydınlatma Sayın Mehmet Volkan ÇOBAN ile söyleşiÖnceki Haber

Nokta Elektrik Aydınlatma Sayın Mehmet V...

MAKEL EFSANE ARAÇ KAMPANYASI BAŞLADISonraki Haber

MAKEL EFSANE ARAÇ KAMPANYASI BAŞLADI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar