Nokta Elektrik Aydınlatma Sayın Mehmet Volkan ÇOBAN ile söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nokta Elektrik Aydınlatma Sayın Mehmet Volkan ÇOBAN ile söyleşi

Sizi tanıyabilir miyiz? Kısaca kendinizden bahseder misiniz? İş deneyimlerinizi öğrenmek ve okurlarımıza aktarmak adına tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 

Herkese merhabalar. Ben Mehmet Volkan Çoban, sizlere kısaca firmamızdan bahsetmek istiyorum. 1946 yılından bu zamana üç kuşaktır Karaköy Elektrik piyasasında faaliyetlerimize devam etmekteyiz. 2000 yılından bu yana ağabeyim Miraç Yasin Çoban ile kurmuş olduğumuz Nokta Elektrik Ltd. Şti. Bünyesinde ithalat, ihracat, toptan satış ve perakende mağazacılık konsepti ile geleneksel değerlerden taviz vermeden girişimci, yenilikçi ve vizyoner bir bakış açısını misyon edinerek sürdürmekteyiz. 

“Geleneksel değerlerden taviz vermeden girişimci, yenilikçi ve vizyoner bir bakış açısını misyon edinerek hizmetlerimize devam etmekteyiz. ”
 
 

Firmanız ve firmanızın faaliyet alanları ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgi verir misiniz?  

Firmamız faaliyet alanlarını belirlerken, dönemin şartlarını ve müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını birinci derecede dikkate alıp çözümler üretmektedir. 

 
 
Uzun yıllardır sektörde olan biri olarak, geçmişten günümüze Elektrik Sektörünün gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz? 

Sektörümüzün en önemli ihtiyacının, imalat bilinci oluşmuş olduğunu kabul ederek tasarım, estetik ve markalaşma konusunda ciddi atılımlar yapılıp, departmanlar oluşturulup, tasarımı ve üretimi bize ait ürünleri ihraç etmenin, sektördeki herkesin birinci derecede vazifesi olduğunu düşünüyorum.

 

Sektörümüzde yeni girmiş olan yada sektörümüze yatırım yapmak isteyen girişimci arkadaşlarımıza tavsiyeleriniz nelerdir? 

Sektörümüze yeni girmek isteyen girişimci arkadaşlara naçizane tavsiyem, her geçen gün artan ticari rekabet ortamında, ekip çalışmasının gücüne inanarak ve takım halinde hareket edip, her gün üstüne koyarak yapılan işi ciddiye almalarıdır. 
 
 

Sayın Mehmet Volkan Çoban bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı? 

Türkiye’de özellikle üretim yapıp bunun yanı sıra ticari faaliyetler içerisinde bulunup istihdam oluşturan tüm insanlara teşekkür eder bol bereketli kazançlar dilerim.    


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
NILSON ELEKTRİK İHRACAT SATIŞ MÜDÜRÜ SAYIN SONER BULDU İLE SÖYLEŞİÖnceki Haber

NILSON ELEKTRİK İHRACAT SATIŞ MÜDÜRÜ SAY...

MAKEL’DEN YENİ LED ÜRÜN “19 WATT LED TÜP”Sonraki Haber

MAKEL’DEN YENİ LED ÜRÜN “19 WATT LED TÜP...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar