MAKEL’den Düzce'de Elektrikçilere Eğitim Semineri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MAKEL’den Düzce'de Elektrikçilere Eğitim Semineri
Düzce Elektrik ve Teknisyenler Odası işbirliği ile Makel Şirketler Grubu tarafından ortaklaşa Düzce’de yaklaşık 200 elektrikçiye yönelik eğitim semineri verildi. Gerçekleştirilen seminerde Makel Anahtar-Priz grubu, Şalt ve Endüstriyel ürün grubu, Akıllı Ev ve Otomasyon sistemleri ile pazara yakında sunulacak olan LED ürünler hakkında detaylı bilgi verildi.

Makel Şirketler Grubu ve Düzce Elektrik ve Teknisyenler Odası işbirliği ile gerçekleştirilen Eğitim Semineri büyük ilgi gördü. Düzce Pelemir Otel’de 7 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilen eğitim toplantısına katılan yaklaşık 200 elektrikçi Makel ve ürünleri hakkında detaylı bilgiler aldılar. Toplantıya ev sahipliği yapan Düzce ETO Başkanı Serhat Geçtim seminerin açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında Makel’in yüzde yüz yerli lider firmalardan biri olduğunu belirten Serhat Geçtim, Makel’in ürün kalitesi ve çeşitliliği ile yıllardır sektörün güvenini kazanmış önemli bir marka olduğunu söyledi.


Eğitimde ilk olarak konuşan Makel Türkiye Satış Müdürü Yakup Avcı, Makelİn kurumsal yapısı  hakkında genel bilgiler aktardıktan sonra, akıllı ev ve otomasyon sistemleri ve pazara yakında çıkacak olan LED ürünleri hakkında bilgiler verdi. 

Sonrasında konuşan Makel Mekanik Ar-ge Müdürü Hakan Çetin anahtar- priz ve sigorta kutusu ürünleri hakkında detaylı bilgiler verdi ve gelen soruları yanıtladı. 


Makel Şalt ve Endüstriyel ürünler konusunda detaylı bilgiler aktaran Makel Şalt ve Endüstriyel Ürünler Teknik Müdürü Ergin Sayın Makel’in son dönemde bu kategoride hızlı yol aldığını belirterek, her yıl pazara kaliteli ve yeni ürünler sunmanın heyecanı içinde olduklarını söyledi. 


Eğitim sonrası alınan akşam yemeğinde tüm katılımcılar tekrar biraya geldi. Düzce’li elektrikçiler Makel’in yapmış olduğu bu eğitimden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Gece Makelîn sunduğu küçük hediye paketleri ile son buldu. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MAKEL Ukrayna Fuarı'ndaÖnceki Haber

MAKEL Ukrayna Fuarı'nda

ABD'deki Türkler Barış ve Dayanışma Yürüyüşü'nde birleştiSonraki Haber

ABD'deki Türkler Barış ve Dayanışma Yürü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar