MAKEL Ukrayna Fuarı'nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MAKEL Ukrayna Fuarı'nda

Ukrayna’da bu yıl 19-22 Nisan tarihleri 20.’si düzenlenen Elcom Uluslararası Elektrik, Endüstriyel Aydınlatma ve Otomasyon Fuarı’na Makel Şirketler Grubu olarak katılım gösterildi. 


Sürekli yenilenen ve gelişime açık yeni ürün ve hizmet odaklı şirket kimliği ve standa ziyarete gelen misafirlere gösterdiği ev sahipliği örneği ile fuarın odak noktası şirketleri arasında yer alan Makel fuar süresince ziyaretçilerin akınına uğradı


Makel LED fuarda görücüye çıktı

LED pazarına hzılı bir giriş yapmayı amaçlayan Makel, Elcom’da yeni LED ürünlerinini sergiledi. LED Ampul, downlight ve panel grubundan oluşan ürünlerini Fuar’da sergileyen Makel Şirketler Grubu, çok yakın zamanda pazarda yer alacaklarını ve müşterilerden bu yönde yoğun talepler almaya başladıklarını söylediler. 


ESNAF VE TEKNİSYEN ODALARDAN MAKEL’E YOĞUN İLGİ

Ukrayna’nın yanı sıra yurtdışından da birçok firmanın ziyaretleri arasında yer alan Makel Şirketler Grubu standında ürünleri inceleyen yetkililer birçok ürün grubu ve buna bağlı yurtdışı satış koşulları hakkında bilgi aldılar. 


MAKEL’DE ÜRÜNLERİNDE ATILIMLAR DEVAM EDİYOR 

Anahtar ve Priz, Şalt, Sigorta Kutusu ve Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri ile fuarda dikkat çeken Makel, yeni ürünlerini de sergileme şansı buldu. Fuarın ilk gününden bu yana Makel iş ortaklarının yoğun şekilde ziyaret ettiği stant alanında birçok görüşme gerçekleşti.


AKILLI EVLER YÜKSELİŞTE 

Makel yeni anahtar-priz serisi “Smarthome” akıllı bina otomasyonu sistemleri ürünlerinin tanıtımının yapıldığı stant alanında ziyaretçinin ilgisini çekmeye devam ediyor. 


Makel Smarthome ürünleri teknolojiyi en üst seviyede kullanıcılarına sunan Makel esneklik, konfor, güvenlik ve enerji verimliliği konularında global çözümler sunuyor. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Makel “Bul Karea’yı” Yarışması Büyük İlgi GördüÖnceki Haber

Makel “Bul Karea’yı” Yarışması Büyük İlg...

MAKEL’den Düzce'de Elektrikçilere Eğitim SemineriSonraki Haber

MAKEL’den Düzce'de Elektrikçilere Eğitim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar