MAKEL İnovatif Akıllı Şebekeler Konferansı Sponsoru

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MAKEL İnovatif Akıllı Şebekeler Konferansı Sponsoru
“IEEE - PES Innovatif Smart Grid Technologies Europe 2014” konferansı, 12-15 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Aralarında Makel Şirketler Grubu’nun da  sponsor olarak yer aldığı, İstanbul Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Ömer Usta Başkanlığında, “IEEE - PES Innovatif Smart Grid Technologies Europe 2014” konferansı, 12-15 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapıldı. 


Konferansta  “Mevcut Elektrik Şebekelerinin Akıllı Elektrik Şebekelerine Dönüştürülmesi” doğrultusunda, son dönemlerde yapılan “Bilimsel Çalışmalar ve Teknolojik Gelişmeler” ele alındı.  Toplam 40 ülkeden yaklaşık 350 akademisyen ve sektörel katılımcının yer aldığı konferansta konu ile ilgili 263 bildiri tartışıldı. Buna ek olarak, çeşitli oturumlar çerçevesinde bilimsel ve teknolojik gelişmeler mercek altına alınarak konu ile ilgili görüşler sunuldu. 


Makel konferans sponsorluğunun yanı sıra 15 Ekim gecesi ağırlıklı yabancı konuklar olmak üzere yaklaşık tüm davetlilerin yer aldığı bir gala gecesi organize etti. İstanbul’un boğaz manzaralı şık mekanlarından Portaxe Restaurant’ta yapılan yemeğe yaklaşık 250 davetli katıldı. Eşsiz boğaz manzarasının ve müziğin tadını çıkaran davetliler, girişte Mehteran takımı ile yapılan karşılamayı ve sonrasında yapılan Mevlevi gösterisini büyük bir hayranlıkla izlediler. Gecede konuşan Makel Arge Direktörü Ünal Küçük böylesine bir organizasyonu desteklemekten dolayı mutlu olduklarını söyledi ve son derece verimli bir organizasyon süreci yaşadıklarını anlattı. Gece kesilen pasta ve sonrasında çalınan eğlenceli müzikler sonrasında sona erdi. 



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beyaz Eşya ve Otomotiv Sektörünün Önde Gelen Firmaları, Prysmian OEM Günü’nde Bir Araya GeldiÖnceki Haber

Beyaz Eşya ve Otomotiv Sektörünün Önde G...

Makel’den Facebook’ta Geniş Aile YarışmasıSonraki Haber

Makel’den Facebook’ta Geniş Aile Yarışma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar