Beyaz Eşya ve Otomotiv Sektörünün Önde Gelen Firmaları, Prysmian OEM Günü’nde Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beyaz Eşya ve Otomotiv Sektörünün Önde Gelen Firmaları, Prysmian OEM Günü’nde Bir Araya Geldi
“Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonundan yola çıkarak sektörün gelişimine katkıda bulunan projeleri hayata geçiren Prysmian Group Türkiye, OEM (Orijinal Ürün Üreticileri) Günü’nde sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirerek bir ilke daha imza attı. Prysmian Group Türkiye OEM ve Özel Kablolar Satış Direktörü İlhan Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Arçelik Satınalma Uzmanı Selda Tatlıdede, BSH Buzdolabı Global Kategori Müdürü Ümit Günay Yeğin ve Vestel Satınalma Sektör Sorumlusu Anıl Zeki Özdemir de misafir konuşmacı olarak yer aldı.

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye, sektörün gelişimine yön verecek projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Sektördeki eksik ve yanlış algıyı değiştirmek amacıyla gerçekleştirdiği “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...” girişimi kapsamındaki bilinçlendirme toplantılarının ardından, bu kez Prysmian OEM Günü’nde beyaz eşya ve otomotiv sektörünün yetkililerini bir araya getirdi. Arçelik, BSH, Vestel, Indesit, Mercedes Otobüs, Bosch Otomotiv gibi sektörünün önde gelen firmalarının OEM kabloları için tercih ettiği Prysmian Group Türkiye, sektörün yetkililerini ilk kez buluşturduğu toplantıda OEM zincirindeki ekip çalışmasının öneminin altını çizdi.

 

Sektörün önde gelen beyaz eşya üretimi, kablo gruplama ve konnektör üretimi yapan 15 firmanın yaklaşık 45 yetkilisinin katıldığı Prysmian OEM Günü’ne ev sahipliği yapan ve konuşmasına katılımları ile günün anlamının daha da artmasına destek olan tüm ana sanayi, yan sanayi ve konnektör üreticilerine teşekkür ederek başlayan Prysmian Group Türkiye OEM ve Özel Kablolar Satış Direktörü İlhan Öztürk sözlerine “Türk firmaları beyaz eşya sektöründe, başta Avrupa olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinde söz sahibi olmaya ve büyümeye devam ediyorlar. Bu büyümenin sağlıklı ve sürdürülebilir olması için tedarik zincirinin tüm halkalarının çok sağlam olması ve altyapısının çok güçlü olması gerekiyor. Bu doğrultuda da, sektörün gelişimine katkıda bulunmak için sektördeki tüm oyuncular ile birlikte ortak projeler geliştirmek istiyoruz. Prysmian Group Türkiye olarak tüm bilgi birikimimizi ve AR-GE gücümüzü sektörün daha da ileriye gitmesi için kullanmaya ve yeni projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz” şeklinde devam etti. 

 

Gün içinde yapılan bilgi paylaşımlarına ve sektörle ilgili karşılıklı görüş alışverişine ek olarak yapılan fabrika turu, yanma ve malzeme laboratuvarı gezisi ve toplu fotoğraf çekimi ile gün sonlandırıldı.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Viko’dan Çok Fonksiyonlu Multi-Let Grup Prizler…Önceki Haber

Viko’dan Çok Fonksiyonlu Multi-Let Grup...

MAKEL İnovatif Akıllı Şebekeler Konferansı SponsoruSonraki Haber

MAKEL İnovatif Akıllı Şebekeler Konferan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar