Lucescu sevdiği şehirde kupa kaldırmak istiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lucescu sevdiği şehirde kupa kaldırmak istiyor
UEFA Kupası finalinde bu gece Werder Bremen'le Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu, güzel anılarının olduğu İstanbul'da kupayı havaya kaldırmak istediklerini söyledi.

UEFA Kupası finalinde bu gece Werder Bremen'le Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu, güzel anılarının olduğu İstanbul'da kupayı havaya kaldırmak istediklerini söyledi.

Lucescu, futbolcuları Brezilyalı Fernandinho ve Hırvat Darijo Srna ile birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, İstanbul'un çok sevdiği ve çok şey öğrendiği bir şehir olduğunu dile getirdi. Rumen hoca, "4 yıl buradaydım ve o yıllar bana çok büyük mutluluk getirdi. Tekrar bu şehre gelmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Burada kazanan olarak bulunmaktan memnun olacağım. Burada çok güzel yıllar geçirdim. Hangi takımı tutarlarsa tutsunlar taraftarlarla çok iyi ilişkilerim oldu. Türk taraftarlar takımlarını çok iyi destekliyorlar. İstanbul böylesine bir finalin mekânı olmayı hak ediyordu." dedi.

Futbolcularının son UEFA Kupası finalinde oynayacak olmalarından dolayı mutluluk duyduğunu kaydeden Rumen teknik adam, "UEFA Kupası'nı kazanmak hepimizin hayali. Finale çıkmamız çok sevindirici. Şunu da unutmamak lazım, zorlu anlarla karşı karşıya kalabiliriz. Bu maçta kaybedebiliriz de ama biz kendimizi zafere hazırlıyoruz." şeklinde konuştu. 2000 yılında Galatasaray ile birlikte Real Madrid'i yenip Süper Kupa'yı kazandıklarını hatırlatan Lucescu, "Umarım aynı şey burada olur ve ilk kez UEFA Kupası'nı kazanırız.'' ifadelerini kullandı.

Lucescu, teknik adamlık kariyeriyle ilgili bir soruyu da şöyle cevapladı: "Ben takımı sıfırdan oluşturmayı yeğlerim. Romanya'da, oluşturduğum takımlardan sonra 8 oyuncu Romanya Milli Takımı'nda oynadı. İtalya'da çok başarılı olamadım. Türkiye'de çalıştığım zaman da takımlarda genç oyuncular vardı. Türkiye'de sorunlar çıktığı zaman kulüp başkanlarının devreye girmesi söz konusu olabiliyor. Donetsk'e çağrıldığımda genç bir takım kurmam istendi. 5 yıldır bunu yapmak istiyorum. Bunun getirdiği sonuçta da UEFA Kupası finaline geldik." Mircea Lucescu, Beşiktaş-Galatasaray derbisi için düşüncelerinin sorulması üzerine, "Ben şu anda Türkiye'deki derbiyi değil, final maçını düşünüyorum. Umarım orada da iyi bir maç oynanır ve kazanan da hak eden olur." diye konuştu.

ZAMAN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Galatasarayı İnönüde yener şampiyonluk turu atarızÖnceki Haber

Galatasarayı İnönüde yener şampiyonluk t...

Lucescu ile tarih yazan Shakhtar son Uefa Kupası şampiyonu olduSonraki Haber

Lucescu ile tarih yazan Shakhtar son Uef...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar