Lig, 9 Eylülde başlayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lig, 9 Eylülde başlayacak
Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'in 9 Eylül, Bank Asya Birinci Lig'in de 10 Eylül'de başlayacağını duyurdu.
Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'in 9 Eylül, Bank Asya Birinci Lig'in de 10 Eylül'de başlayacağını duyurdu. Dün resmî açıklamayı yapan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, "Ligler ağustos sonundan önce oynanmayacak." sözleriyle daha önce gelişmenin mesajını vermişti. Süper Lig'in 7, Bank Asya'nın 14 Ağustos'ta başlaması gerekiyordu. Futbol Federasyonu'nun ertelemeyi, şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında dosyaları inceleyen Etik Kurul'un çalışmalarına zaman kazandırmak için yaptığı öğrenildi. Başkan Aydınlar, dün önce İstinye'deki TFF binasında bazı üyelerle bir araya geldi. Çıkışta ligin başlama tarihiyle ilgili ısrarlı sorular üzerine, "Bu akşam saat 18.00-18.30 gibi bir açıklama yapacağız." diyen Mehmet Ali Aydınlar, ardından makam aracıyla Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gitti. Aydınlar, saat 16.20'de savcı ve hakimlerin giriş çıkış yaptığı kapıdan içeri girdi. Özel Yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk de, 10 dakika önce adliyedeydi. Savcı Berk, Başsavcı Vekili Fikret Seçen ve Aydınlar, soruşturmaya yönelik fikir alışverişinde bulundu. Yaklaşık 1 saatlik ziyaretten sonra TFF'nin merkezine geçen Aydınlar, bir süre kurmaylarıyla baş başa kaldı ve saat 19.30'da binadan ayrılırken ayaküstü beklenen gelişmeyi kamuoyuyla paylaştı. Aydınlar, "Spor Toto Süper Lig 9 Eylül, Bank Asya Birinci Lig 10 Eylül'de başlayacak." dedi. Bugün Federasyon'da, Süper Lig ve Bank Asya'da yer alan kulüplerin başkanlarıyla gerçekleştirilecek toplantılara Başkan Mehmet Ali Aydınlar, başkan vekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan ile İcra Kurulu üyeleri katılacak.

tff'den 3'lü buluşma haberlerine tepki

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada dün bazı gazetelerde, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Başkan Vekili Lutfi Arıboğan'ın, TFF Onursal Başkanı ve UEFA 1. Başkan Vekili Şenes Erzik'le gerçekleştirdiği buluşmayla ilgili gerçek dışı haberlerin yer aldığı kaydedildi. Konuyla ilgili şu görüşlere yer verildi: "20 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşen ve tamamen dostane bir yemek olan söz konusu buluşmada, Başkan Aydınlar 'Savcı bana F.Bahçe'nin son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Elimizdeki deliller çok sağlam' ifadelerini kesinlikle kullanmamıştır. Haberde, bu cümlelere cevaben Sayın Erzik'in kullandığı iddia edilen ifadeler de hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır." A Milli Futbol Takımı'mızın Almanya ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 7 Ekim'de yapılması planlanan maçın, Fenerbahçeli taraftarların olay çıkarmasından endişe duyularak Türk Telekom Arena'da oynatılmak istendiği iddiaları kesin bir dille yalanlandı: "Bunlar, spekülasyondan ileriye gitmeyen ifadeler."  zaman


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kıbrısta Rumları uyardı: Bıçak kemiğe dayanmak üzereÖnceki Haber

Kıbrısta Rumları uyardı: Bıçak kemiğe da...

Bu deprem İstanbulu uyardıSonraki Haber

Bu deprem İstanbulu uyardı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar