Kartal rövanş, Kanarya 26 yıllık hasreti bitirmek için sahaya çıkıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kartal rövanş, Kanarya 26 yıllık hasreti bitirmek için sahaya çıkıyor
Uzatmalar sonucunda kupaya uzanan taraf Siyah-Beyazlılar olurken Fenerbahçe 1983'ten beri beşinci kez bir finalden buruk şekilde ayrılıyordu.

Uzatmalar sonucunda kupaya uzanan taraf Siyah-Beyazlılar olurken Fenerbahçe 1983'ten beri beşinci kez bir finalden buruk şekilde ayrılıyordu. Sarı-Lacivertliler, kupanın rövanşında bu sefer Beşiktaş'a kaybetmek istemezken 26 yıllık hasreti de dindirmeyi planlıyor. Buna karşılık Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğa koşan, ama derbilerde taraftarının yüzünü güldüremeyen Beşiktaş, Fenerbahçe'yi devirerek hem derbi kazanamama stresine son vermek hem de sezonu çifte kupayla noktalamak peşinde.

Kupa finali öncesi Kanarya'da sakatlığı devam eden Brezilyalı savunma oyuncusu Edu'nun dışında eksik bulunmuyor. İki hafta önceki lig maçında Beşiktaş'a karşı Yasin-Gökhan Gönül ikilisiyle defansı şekillendiren Teknik Direktör Luis Aragones, yine herkesi şaşırttı. Uzun süre yedek beklemesine rağmen 11'de şans bulduğunda başarılı maçlar çıkaran Yasin Çakmak İzmir'e götürülmedi. Yani Gökhan Gönül'ün partneri finalde 5 maçlık cezasını tamamlayan Lugano olacak. Sakatlıkları geçen Brezilyalı yıldız Alex ile Selçuk'un forma giyip giymeyeceğine de İspanyol hoca karar verecek.

Kartal'da ise sakatlığı ile ilgili bir açıklama yapılmayan Nobre'nin durumu hâlâ netlik kazanmadı. Siyah-Beyazlı takımın kaptanı Delgado'nun kasığındaki ağrılar sebebiyle kadroya girememesi Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin planlarını bozdu. Tecrübeli çalıştırıcı, orta alanda Cisse-Ernst ikilisini bozmayı düşünmüyor. Delgado'nun sakatlığında Rodrigo Tello'nun ilk 11'deki yerini alması bekleniyor.

ZAMAN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fenerbahçe kupayı istiyorsa 26 yıllık stresi üzerinden atmalıÖnceki Haber

Fenerbahçe kupayı istiyorsa 26 yıllık st...

Fenerbahçenin bitişinin fotoğrafıdırSonraki Haber

Fenerbahçenin bitişinin fotoğrafıdır

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar