Kadıköyde dev kapışma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadıköyde dev kapışma
Hatta Kadıköy'deki olası bir puan kaybı, Sarı-Lacivertlilerde sezon sonuna bırakılan operasyonun erkene alınmasına neden olabilir.

Hatta Kadıköy'deki olası bir puan kaybı, Sarı-Lacivertlilerde sezon sonuna bırakılan operasyonun erkene alınmasına neden olabilir. Bu açıdan bakıldığında Sivasspor, rakibine göre oldukça rahat. Yiğidolar, deplasmandan iyi bir skorla dönerek hedefe bir adım daha yaklaşmayı planlıyor.

Türkiye Kupası'nda da eşleşen F.Bahçe ile Sivasspor'un randevusunda bazı ilginç detaylar bulunuyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones, sezonun ilk yarısında Sivasspor'a yenildikleri maçta ev sahibi ekibin genç çalıştırıcısı Bülent Uygun'u tanımamıştı. Uygun, Kadıköy'deki karşılaşmada kendini tanıtmak isterken, puan kayıplarının sürmesi halinde görevine son verileceği iddia edilen İspanyol hoca ise koltuğunu sağlama almanın derdinde. Geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ne yenilen Fenerbahçe'de kart cezalıları Roberto Carlos ile Kazım, Sivasspor önünde forma giyemeyecek. Sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalan Edu ile Güiza'nın oynayabilecekleri öğrenildi. 2009 yılında ligde ve kupada 9 resmî maçta yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor, 10. resmî sınavında Fenerbahçe'ye karşı mücadele edecek. "4 büyükler'' dışında üst üste 2 sezon ilk yarıyı lider tamamlayan tek Anadolu takımı olarak adını Türk futbol tarihine yazdıran Yiğidolar, İstanbul'a iddialı geldi. Bülent Uygun'un Fenerbahçe karşısındaki en önemli kozları ise golcüler Mehmet Yıldız ve Kamanan olacak.

Bu arada, son haftalardaki puan kayıplarıyla şampiyonluk şansı azalan F.Bahçe, şimdiden gelecek yılın hesaplarını yapıyor. Genç futbolcuları kadrosuna katmayı sürdüren Sarı-Lacivertliler, PAF takımında forma giyen 18 yaşındaki Özgür Çek'le profesyonel sözleşme imzaladı. Kadrosundaki futbolcu sayısı 30'a ulaşan Kanarya, oynayamayan oyuncular için bir pilot takım arıyor.

Edu, Aragones'in gönderileceğine inanmıyor

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Edu, bu sezon yaşadıkları başarısızlığı Zico ve Aurelio'nun ayrılmasına bağladı. Fenerbahçe'nin uzun yıllardır sezon ortasında hocasını değiştirmediğine dikkat çeken Edu, Başkan Aziz Yıldırım'ın Aragones'e hâlâ güvendiğini kaydetti. Sivasspor maçına da değinen tecrübeli oyuncu, şöyle konuştu: "Galibiyet dışında alacağımız her sonuç, bizi şampiyonluk yarışındaki kalan haftalarda karışık bir duruma sokacak."

Uygun ve Yıldız çok umutlu

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe maçında başarılarını perçinlemek istediklerini söyledi. Hiçbir şeyden korkmadıklarını belirten genç teknik adam, "Bu maçta kaybedecek hiçbir şeyimiz yok, ama kazanacak çok şeyimiz var. İnşallah başaracağız." dedi. Ligin kendileri için ilk planda olduğunu dile getiren takım kaptanı Mehmet Yıldız ise, "Kazandığımız zaman neleri kazanacağımızın farkındayız." yorumunda bulundu.

MUHTEMEL KADROLAR

FENERBAHÇE

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Edu (Önder), Lugano, Vederson, Deivid, Emre, Deniz, Uğur, Alex, Semih (Güiza)

SİVASSPOR

Petkoviç, Abdurahman, Faruk, Bilica,

Diallo, İbrahim,

Musa, Sezer, Murat, Mehmet Yıldız, Kamanan

Stat: Şükrü Saracoğlu Saat: 19.00

Hakem: Hüseyin Göçek Yayın: Lig TV


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehiri kartal kazandıÖnceki Haber

Büyükşehiri kartal kazandı

UEFA Kupası motivasyonuSonraki Haber

UEFA Kupası motivasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar