İki Ülkenin de Dünya Kupasına Katılamamasının Üzüntüsünü Yaşıyorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İki Ülkenin de Dünya Kupasına Katılamamasının Üzüntüsünü Yaşıyorum
İrlanda Cumhuriyeti A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü ONeill, İki ülkenin de Dünya Kupasına katılamamasının üzüntüsünü yaşıyorum. dedi.

 A Milli Futbol Takımıyla yarın özel maçta Antalyada karşılaşacak İrlanda Cumhuriyeti A Milli Takımı Teknik Direktörü Martin ONeill, iki ülkenin de Rusyada düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupasında yer alamamasına üzüldüğünü söyledi.

Türkiye 556. maçına çıkıyor

ONeill, karşılaşmanın oynanacağı Antalya Stadında takım kaptanı Seamus Coleman ile basın toplantısı düzenledi.

ONeill, Türkiyede bulunmaktan dolayı çok büyük mutluluk duyduğunu belirterek, 4 gündür Antalyada kampta olduklarını belirtti. Türkiyenin kamp yapmak için ideal bir ülke olduğunun altını çizen ONeill, bütün organizasyonun çok iyi ve kusursuz gittiğini ifade etti.

ONeill, iki takımın da yeni bir yapılanma içine girdiğini vurgulayarak, İki ülkenin de Dünya Kupasına katılamamasının üzüntüsünü yaşıyorum. Bu kamp döneminde iki takımın da birtakım değişikliklere gideceğini düşünüyorum. Yeni kadroların oluşturulması, yeni oyuncuların takıma katılabilmesi açısından bunun bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Baktığımız zaman, iki takımın da aynı noktada olduğunu söyleyebiliriz. diye konuştu.

Kadroda yer alan yeni oyuncuların, milli takıma adapte olmasının zaman alabildiğini aktaran ONeill, hazırlık maçlarının bu oyuncular için iyi bir fırsat olduğunu kaydetti.

ONeill, hazırlık maçlarında iyi oynamayanların bir sonraki kampa çağrılmayacağı anlamına gelmediğini dile getirerek, yeni futbolcuların rahat olmakla birlikte ilk defa kadroya girmenin baskısını da hissedeceğini belirtti.

Robbie Keaneden sonra forvet hattında onun yerini doldurabilecek 23 oyuncuları olduğunu, bu isimler için zamana ihtiyaç duyduklarını anlatan ONeill, Robbie Keanenin yerini doldurmak o kadar da kolay olmayacak. değerlendirmesinde bulundu.

Coleman: Cenk Tosun goller atacağının sinyallerini vermişti

İrlanda Cumhuriyeti Milli Takımının kaptanı Coleman, Evertondan takım arkadaşı Cenk Tosunun çok iyi bir oyuncu olduğunu dile getirerek, İngiliz ekibine çok önemli bir katkı sunduğunu dile getirdi.

Son haftalarda Cenk Tosunun attığı golleri hatırlatan Coleman, Cenk Tosun yavaş yavaş gol atmaya başladı. Zaten bunun sinyallerini ilk antrenmanlarda vermişti. Hem oyuncu olarak hem de kalite olarak benim çok sevdiğim bir oyuncu. ifadelerini kullandı.

Sakatlığı sırasında hiç geri dönemeyeceğini düşünmediğini anlatan Coleman, Yeniden futbol oynayacağımı biliyordum. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. İlerleyen maçlarda daha iyi performans sergileyeceğimi düşünüyorum. şeklinde konuştu.

Basın toplantısının ardından İrlanda Cumhuriyeti A Milli Takımı, teknik direktör ONeill yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık antrenman yaptı.

Antalya Stadında yarın yapılacak Türkiyeİrlanda Cumhuriyeti maçı, saat 20.30da başlayacak.

www.muzakerat.com

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dropboxın İlk Halka Arzında Hisseleri Yüzde 50 Prim YaptıÖnceki Haber

Dropboxın İlk Halka Arzında Hisseleri Yü...

Milliler, İrlandayı Tek Golle Mağlup EttiSonraki Haber

Milliler, İrlandayı Tek Golle Mağlup Ett...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar