Fenerbahçe Christoph Daumu resmen açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe Christoph Daumu resmen açıkladı
Kulübün internet sitesinde, dün akşam başlayan yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili yer alan haberde Alman teknik adam için, ''yeni teknik direktörümüz Christoph Daum'' ifadeleri kullanılarak, Daum'un fotoğrafları yayınlandı.

Kulübün internet sitesinde, dün akşam başlayan yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili yer alan haberde Alman teknik adam için, ''yeni teknik direktörümüz Christoph Daum'' ifadeleri kullanılarak, Daum'un fotoğrafları yayınlandı.

Fenerbahçe Kulübü, Daum ile anlaşmasına ve yeni sezon için planlama yapmasına rağmen geçen sezon takımın başında bulunan İspanyol Luis Aragones ile sözleşmesini feshedemediği için herhangi bir açıklama yapamamıştı. Samandıra Tesisleri'nde futbolcularla tek tek konuşan Alman teknik adam, Sarı-Lacivertli takımda daha önce de görev yaptığını anımsatarak, ''Ama geriye bakmak istemiyorum, ileriye bakmalıyız.'' dedi.

''Burası hepimizin evi'' diyen Christoph Daum'un, ''Burada hep birlikteyiz. Bunu böyle kabul edin. Üzerinizdeki formanın hakkını vereceksiniz. Ben yaptırdığım çalışmalarda her zaman için sizden daha fazlasını isteyeceğim. Bunu belli bir zaman sonra siz de isteyeceksiniz. İlk 2 hafta İstanbul'da çalışacağız. Daha sonra Avrupa'da kamp yapacağız.'' diye konuştuğu bildirildi.

Bu arada Fenerbahçeli futbolcular, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün laktat testinden geçecek. Dereağzı Tesisleri'nde sabah iki grup halinde teste tabi tutulacak Sarı-Lacivertli ekip akşam da Samandıra Kamp Merkezi'nde çalışmalarını sürdürecek. Dün yapılan çalışmaya ise yeni transfer Özer Hurmacı'nın yanı sıra Alex, Deivid, Roberto Carlos, Güiza ve kaleci Mert dışındaki bütün oyuncuların katıldıkları bildirildi. Sarı-Lacivertli takım çalışmalarını 2 hafta süreyle İstanbul'da sürdürdükten sonra ikinci etap çalışmaları için yurtdışına gidecek.

BASIN MENSUPLARI KAMP KURDU

Aragones ile yaşanan kriz çözülemediği için basına kapalı gerçekleştirilen sezon açılışına çok sayıda gazeteci, haber ve görüntü alabilmek için Samandıra'daki tesislerin önünde adeta kamp kurdu. Bir Alman televizyonu da sezon açılışında Christoph Daum'u görüntülemek için, tesislerin önüne gelerek uzun bir süre bekledi ancak görüntü alamadan ayrılmak zonuda kaldı.

Yıldızlaşan Güiza Valencia yolunda

fFIFA Konfederasyonlar Kupası'nda Güney Afrika'yı 3-2 yenerek 3. olan İspanya'nın 2 golünü atan Fenerbahçeli Daniel Güiza, ülkesinde adeta kahraman ilan edildi. İspanyol basını, FIFA'nın sahanın en iyisini Xabi Alonso olarak seçmesine rağmen kendilerine göre maçın yıldızının Güiza olduğunu belirtti. Sarı-Lacivertli oyuncunun maç sonrası, "İspanya'da forvet arayan birçok takım var. Valencia gibi." ifadesini kullanması İspanyol basınında, "Güiza kendini Valencia'ya pazarlıyor." şeklinde yansıdı.

El Mundo gazetesi, 'Sihirli Güiza' başlığı altında verdiği haberde, "Güiza, 2 gol attı ve İspanya'nın imajını kurtardı. O sahaya girene kadar İspanya ruhsuzdu." diye yazdı. ABC gazetesi de 'Güiza'nın sanatı bronzdan' ifadesini başlığına çıkararak, "Güiza'nın 2 akıllı golü ve uzatmalarda Alonso'dan gelen gol İspanya'nın felakete uğramasını engelledi." değerlendirmesini yaptı. Güiza'nın attığı ikinci golün orta mı yoksa şut mu olduğu yönünde çıkan tartışmalara ise Güiza, "Vuruşum gol oldu değil mi? Yeter!" yorumunu yaptı.

ZAMAN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Wimbledonda domuz gribi paniğiÖnceki Haber

Wimbledonda domuz gribi paniği

Rijkaard ders verdiSonraki Haber

Rijkaard ders verdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar