Fener, zirve sever

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fener, zirve sever
Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Fenerbahçe, şampiyonluğu hedeflediği bir diğer kulvar olan Ziraat Türkiye Kupası'na galibiyetle başladı.

Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Fenerbahçe, şampiyonluğu hedeflediği bir diğer kulvar olan Ziraat Türkiye Kupası'na galibiyetle başladı. Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay'ı konuk eden Sarı-Lacivertliler, birçok as futbolcusundan yoksun çıktığı karşılaşmayı kaptan Alex'i aratmayan Özer Hurmacı (2) ile Mehmet Topuz golleriyle 3-0 kazandı.

Bilet fiyatlarının lig maçlarına göre makul seviyeye çekilmesi ve içinde bulunduğumuz aralık ayına göre güzel sayılabilecek havaya rağmen taraftarlar mücadeleye ilgisizdi. Son haftalarda galibiyet serisi yakalayan Fenerbahçe'de takımdan ayrılan Roberto Carlos'un yerine sol bekte görev alan Andre Santos'un yanı sıra Özer, Uğur, Deniz gibi çok fazla forma şansı bulamayan futbolcuların nasıl bir performans göstereceği merak konusuydu. Bu oyuncular Teknik Direktör Christoph Daum'un gözüne girebilmek adına çabaladılar. Özer ise attığı goller ve klas hareketleriyle sınıfı geçti. Oldukça istekli görünen genç yetenek, 35'te skor tabelasını değiştirdi. Sol kanattan bindirme yapan Uğur Boral ortaladı, Mehmet Topuz yere indirdi, Özer de sağ ayağıyla ağları havalandırdı: 1-0. 57'de Andre Santos'un ara pasında topla buluşan Mehmet Topuz, durumu 2-0'a getirdi. Hem arkadaşlarını pozisyona sokan hem de Altay yarı alanında etkili olan Özer, 77'de bu kez sol ayağı ile kendisinin 2., takımının 3. golüne imza atıp sonucu belirledi: 3-0.

Özer Hurmacı, Alex'in yerine şimdiden talip

Fenerbahçe'nin sezon başında Ankaraspor'dan transfer ettiği Özer Hurmacı, Sarı-Lacivertli forma altında ilk kez gollerle buluşurken, gelecek için umutlu konuştu. Altay filelerini 2 kez havalandıran genç futbolcu, maç sonrası şunları söyledi: "Gittikçe daha iyi oluyorum. Tam kapasiteme ulaştığımı söyleyemem. Fakat 3-4 yıl sonra Alex oynadığı alanı bana bırakırsa daha fazla gol pozisyonuna girebilirim. 3-4 yıl diyorum çünkü Alex'in burada kalmasını ben de çok istiyorum."

Daum, hücuma dönük transfer istiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Altay maçı sonrası ara transfer için ipuçları verdi. Son 10 günde 4 maç kazandıklarını hatırlatarak sözlerine başlayan Daum, "Takım ruhu yerinde fakat transferle ilgili durumu da görüşüyoruz. Mevki olarak daha ofansif bir anlamda transfer düşünüyoruz. Aykut Kocaman ve yönetimle birkaç futbolcu hakkında sık sık konuştuk. Alacağımız oyuncu yüzde 50 Türk, yüzde 50 yabancı olabilir. Detaya girmek istemiyorum." dedi.

Deivid, taraftarlarla maç içinde vedalaştı

Geçen sezon başında yaşadığı talihsiz sakatlıktan sonra bir türlü eski formuna kavuşamayan ve devre arasında takımdan ayrılması beklenen Fenerbahçe'li Deivid, dün taraftarla vedalaşır gibiydi. İkinci yarıda oyuna giren Sambacı'nın, kendisini alkışlayan taraftarlara aynı şekilde alkışla karşılık verip onları selamlaması dikkat çekti. Maçın oynandığı sırada Deivid'in taraftarla yaşadığı diyalog Brezilyalının Fenerbahçe'den ayrılacak olmasının bir işareti olarak yorumlandı.

ZAMAN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Güneş: Maçın hakkı berabeliktiÖnceki Haber

Güneş: Maçın hakkı berabelikti

Rijkaard: Takımımı kutluyorumSonraki Haber

Rijkaard: Takımımı kutluyorum

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar