Erse Kablo, İzmir V. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre Ve Sergisi’nde Kurumsal Vizyonuyla Fark Yarattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erse Kablo, İzmir V. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre Ve Sergisi’nde Kurumsal Vizyonuyla Fark Yarattı

Sektöre yön vererek zayıf akım kablo üreticileri arasında marka bilinirliğiyle fark yaratan Erse Kablo, 18-21 Ekim tarihlerinde düzenlenen İzmir V. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi’ne katıldı. Erse, yönetim kadrosuyla beraber yurtiçi pazarlama ve satış, müşteri ilişkileri ve teknik ekibiyle müşterilerini ve ziyaretçilerini Z03 nolu standında ağırladı.


Erse, koaksiyel, kumanda, sinyal-kontrol, veri iletişim, haberleşme, lan kabloları, yangına dayanıklı kablolar, enstruman, silikon ve her tip özel kabloyu kendi bünyesinde üreterek, kaliteye ve satış sonrası hizmetlere önem vererek, değerli bayi ve müşterileriyle beraber karşılıklı güven içerisinde pazarlama ve satış sistemini sürdürüyor.


Ürün Sorumluluk Sigortası ile ürüne ve paydaşlarına gösterdiği değeri de belgelendirmiş olan Erse, müşteri gruplarına katma değer yaratan firmalar arasında. Ürünlerinin stoklanarak talep görmesi, geniş bayi ağı, sektörde Erse Kablo’yu ayrı bir noktaya koyarken, paydaşlarıyla kurduğu bağı da güçlendiriyor.


Ege-Akdeniz Bölgesinde birçok projede yer alan Erse, Adnan Menderes Havalimanı (İzmir), Antalya-Kemer 1. 2. ve 3.Tünelleri (Antalya), Tüpraş (İzmir), Petkim (İzmir), Marinturk Göcek Yat Limanı (Muğla), Karşıyaka Devlet Hastanesi (İzmir), Folkart Blu Çeşme (İzmir), Carya Golf Resort Otel (Antalya), Sheraton Otel (İzmir), Yalıkavak Marina (Muğla), Point Bornova AVM (İzmir), Akdeniz Üniversitesi (Antalya) projelerine imzasını atarak, devam eden projelerin de tercih edilen markasıdır.

Erse, İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen bu organizasyonda, kurumsal vizyonuyla yer alarak, Türkiye’nin her bölgesindeki bayi, müşteri, proje kanallarındaki kaliteli hizmetiyle ve müşteri memnuniyetiyle, sürekliliği hedefliyor.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erse Kablo, İzmir V. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre Ve Sergisi’nde Kurumsal Vizyonuyla Fark YarattıÖnceki Haber

Erse Kablo, İzmir V. Elektrik Tesisat Ul...

Erse Kablo Yöneticileri ve Yönetici Adayları Liderlik Gelişim ProgramındaSonraki Haber

Erse Kablo Yöneticileri ve Yönetici Aday...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar