Erse Kablo Çalışanları Meslekİ Eğİtİmde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erse Kablo Çalışanları Meslekİ Eğİtİmde
Erse Kablo, kendi düzenlediği eğitimlerin yanında, 13 Temmuz 2013 yılında yayınlanan “Tehlikeli ve Çok Tehlikeli Sınıfta Yer Alan İşlerde Çalıştırılacakların Mesleki Eğitimlerine Dair Yönetmelik” ...

Erse Kablo, çalışanları için gerek kurum içinde gerekse kurum dışında olanak sağladığı eğitimler ile çalışanlarının yenilikleri yakından takip etmesini, uyum sağlamasını, yeni gelişmelere adapte olmasını desteklemektedir.


Erse Kablo, kendi düzenlediği eğitimlerin yanında, 13 Temmuz 2013 yılında yayınlanan “Tehlikeli ve Çok Tehlikeli Sınıfta Yer Alan İşlerde Çalıştırılacakların Mesleki Eğitimlerine Dair Yönetmelik” gereği Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir protokol imzalayarak firma çalışanlarının tamamını Mesleki Eğitime tabi tutmuştur.


Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yaygın öğretim programlarından 4 ayrı modül seçilmiş ve fabrikadaki personelin yapmış oldukları işin niteliğine göre, Plastik Teknolojisi, Metal Teknolojisi (Tel büküm ve Kalite Kontrol) ve Ulaştırma Hizmetleri konu başlıklarına göre gerekli eğitimleri almaları sağlanmıştır. Bu modüllerin 24 saati iş sağlığı ve güvenliği, 16 saati ise mesleki konuları içermektedir. Her iki konu için 4 saatlik kısım sınıf ortamında teorik derslerden kalan kısımları ise çalışma sahasında uygulamalı eğitimlerden oluşmaktadır.


Eğitimciler, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenmiş olan standartlara ve gerekli mesleki tecrübeye sahip olan departman sorumlularımızdan belirlenmiştir. Yalnızca iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin teorik kısımları Erse Kablo iş güvenliği uzmanı ve iş yeri hekimleri tarafından verilmiştir. Eğitimlerin 8 saatlik teorik kısmı 07.05.2016 cumartesi günü Silivri fabrikada alınmış; diğer eğitimler 9, 14, 16, 21, 23 Mayıs tarihlerinde personellerin çalışma alanlarında tamamlanmıştır. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan protokol gereğince, eğitimler haftalık olarak Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi çalışanları tarafından denetlemiştir.


Erse Kablo, çalışanlarının kurum içi motivasyonunu mesleki eğitimlerle arttırmayı hedefleyerek, başarılı bir eğitim süreci gerçekleştirmiştir. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erse Kablo, EMSİAD Geleneksel İftar Yemeği’nde Altın Sponsor OlduÖnceki Haber

Erse Kablo, EMSİAD Geleneksel İftar Yeme...

Elmax, Bayileri ile Kiev'de Bir Araya GeldiSonraki Haber

Elmax, Bayileri ile Kiev'de Bir Araya Ge...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar