Canaydın son yolculuğuna uğurlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Canaydın son yolculuğuna uğurlanıyor
Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulu Biesseci Bursa Tekstil Sanayi ve Ticaret A.

Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulu Biesseci Bursa Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş önünde düzenlenen tören nedeniyle, fabrikada üretim durduruldu.

Özhan Canaydın'ın cenazesi, idari personel ve işçilerin toplandığı fabrika bahçesine getirildi.

Burada, Canaydın'ın vasiyeti üzerine işçilerden helallık istendi ve dualar okundu. Bu sırada, işçilerin büyük bölümünün ağladığı gözlenirken, adının ''Murat'' olduğu öğrenilen bir çalışan ise baygınlık geçirdi.

Fabrika bahçesindeki törene, Canaydın'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Adnan Öztürk, eski futbolculardan Suat Kaya, eski Galatasaraylı yöneticiler Fatih Gökşen, Bülent Tulun ve sarı-kırmızılı camianın önde gelen isimlerinden Orhan Yüce katıldı.

Törenin ardından Bursa OSB Camisi'ne götürülen Canaydın'ın cenazesi, burada kılınacak namazın ardından Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

SPOR CAMİASININ ÖNDE GELEN İSİMLERİ MUDANYA'YA AKIN ETTİ

Galatasaray Kulubü eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın cenaze töreni için spor camiasının önde gelen isimleri Mudanya'ya akın etti.

Pazartesi günü Bursa'da hayatını kaybeden Özhan Canaydın için, ilk tören fabrikasının bulunduğu bölgede yapıldı. Daha sonra Mudanya Organiza Sanayi Bölgesi'ndeki camiye getirilen cenaze için aile taziyeleri cami avlusunda kabul etmeye başladı.

Taziye için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve bazı TFF yöneticileri, Galatasaray Kulubü Başkanı Adnan Polat, Başkan adayı Adnan Öztürk, Galatasaray Kulubü eski başkanı Mehmet Cansun ile eski yöneticiler, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sarı -kırmızılı kulübün eski futbolcularından Hakan Şükür, Hasan Şaş ile birlikte bir çok birçok isim hazır bulundu. (CİHAN)

"ÖZHAN CANAYDIN BAŞKANIMIZIN İSMİNİN YENİ SEYRANTEPE STADI'NA VERİLMESİ ÇOK UYGUN OLUR"

Galatasaraylı eski yönetici Abdurrahim Albayrak, Özhan Canaydın'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade ederek, ''Özhan Canaydın başkanımızın isminin yeni Seyrantepe Stadı'na verilmesi çok uygun olur diye düşünüyorum'' dedi.

Albayrak, Bursa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Camisi önündeki tören öncesinde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü eski başkanı Özhan Canaydın'ın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

''Başkanımızı, babamızı kaybettik'' ifadesini kullanan Albayrak, Canaydın'ın bütün hayatını Galatasaray'a adayan bir insan olduğuna dikkati çekti.

Albayrak, Canaydın'ın aralarından çok erken ayrıldığını ifade ederek, ''Hep içimizde yaşayacak, onu hiç unutmayacağız. Allah rahmet etsin, yattığı yer nur olsun. Geride kalanlara sabırlar diliyoruz'' dedi.

Yeni yaptırılan Seyrantepe Stadı'nın adının değiştirilmesini öneren Albayrak, şunları kaydetti:

''Keşke yeni yapılan Seyrantepe Stadı'nın adı Özhan Canaydın Stadı olarak değiştirilse, kabul edilse... Çünkü, yine Allah rahmet eylesin, kurucu başkanımız Ali Sami Yen'in ismi stadımıza verilmişti. Allah'ın takdiri bir şey söyleyemem, ama Özhan Canaydın başkanımızın isminin, yeni Seyrantepe Stadı'na verilmesi çok uygun olur diye düşünüyorum.''

İŞÇİLER, CANAYDIN'IN ARKASINDAN GÖZYAŞI DÖKTÜ

Bursa Acıbadem Hastanesi'nde tedavi görürken hayatını kaybeden Galatasaray kulübü eski başkanı Özhan Canaydın için sahibi olduğu Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Biessec fabrikası önünde tören düzenlendi.

Törene Galatasaray kulübü başkan adayı Adnan Öztürk ile eski Galatasaraylı futbolcu Suat Kaya'nın yanı sıra ailesi, yakınları yüzlerce işçi katıldı. Canaydın'ın kardeşi Mustafa ve oğlu Murat Canaydın ile diğer aile fertleri taziyeleri kabul etti.

Özhan Canaydın için helallik istendiğinde fabrikada çalışan yüzlerce işçi bir taraftan 'helal olsun' derken diğer yandan da gözyaşı döktü. Bu esnada bir işçi ise fenalık geçirdi.

Canaydın'ın cenazesi daha sonra cenaze aracına konularak Organize Sanayi Camii'ne götürüldü.

zaman


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaçak kardeşler Pariste buluştuÖnceki Haber

Kaçak kardeşler Pariste buluştu

Muhsin Yazıcıoğlu dualarla anılıyorSonraki Haber

Muhsin Yazıcıoğlu dualarla anılıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar