Başakşehir Osmanlı maçı skor kaç kaç bitti?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başakşehir Osmanlı maçı skor kaç kaç bitti?
Başakşehir Osmanlıspor maçı özeti ve golleri izle ile ilgili detaylar bu haberde. Süper Lig'in 14. haftasında Medipol Başakşehir, Osmanlıspor ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Peki Başakşehir Osmanlıspor maçı skor kaç kaç bitti? İşte Başakşehir Osmanlıspor maçı özeti ve golleri ile ilgili detaylar...Başakşehir 1-0 Osmanlıspor

Başakşehir Osmanlıspor özeti, golleri izle ve Başakşehir Osmanlı maçı skor kaç kaç bitti? gibi aradıklarınızı bu haberde derledik. Süper Lig'in 14. haftasında Osmanlıspor, Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Süper Lig'de oynadığı 13 maçın ardından 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak lider Galatasaray'ın ardından maç eksiğiyle 27 puanla 2. sırada bulunan Başakşehir,  3 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 11 puanla 16. sırada yer alan Osmanlıspor'u konuk etti. Zirve yarışında olan Başakşehir, Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada 3 puanı alarak liderlik koltuğuna oturdu. İşte Başakşehir Osmanlıspor maçı skor bilgileri ve özeti, golleri...

 

BAŞAKŞEHİR OSMANLI MAÇI [GENİŞ ÖZETİ]

15. dakikada Clichy’nin sol kanattan ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Adebayor’un kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin yanından dışarı gitti.
18. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Visca’nın içeriye girip, verdiği pasta ceza yayı üzerinde topla buluşan Adebayor’un pasında meşin yuvarlak kaleci Hakan’da kaldı.
35. dakikada Visca'nın sağ kanatta yerden ceza alanına gönderdiği ortada altıpasta topla buluşan Mossoro’nun bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı gitti.

57. dakikada sağ taraftan Visca’nın kullandığı köşe vuruşunda ön direkte topla buluşan Mossoro’nun arka direğe pasında Epureanu’nun vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0

65. dakikada ceza sahası içi sağ tarafında bulunan Visca’nın pasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Adebayor’un bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Hakan’da kaldı.
77. dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Visca’nın yerden sert vuruşunda kaleci Hakan, meşin yuvarlağı kurtardı.
86. dakikada Kerim’in pasında ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Napoleoni’nin ceza yayı yakınlarından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak sağ direğin yanından dışarı çıktı.
87. dakikada sol kanattan ceza sahası içine giren Doukara’nın pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Aminu Umar’ın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Volkan’dan döndü.

Başakşehir-Osmanlıspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 16.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. beIN SPORTS 1'den yayınlanacak maçın canlı skor takibi ve detaylar turkiyegazetesi.com.tr'de...

Osmanlıspor deplasmanda ilk peşinde!

Teknik direktör İrfan Buz yönetiminde Osmanlı Stadı’nda oynadığı 4 lig maçından 3 galibiyet ve bir beraberlikle ayrılan mor-sarılı ekip, bu sezonki ilk deplasman galibiyetini elde etmeye çalışacak.

Haftaya 11 puan ve averajla 16. sırada giren Osmanlıspor, deplasmanda sadece bir puan alabildi. Başkent ekibi, 3. haftada Kayserispor ile 2-2 berabere kalmıştı. Osmanlıspor’da sakatlığı tam olarak geçmeyen Portekizli sol bek Tiago Pinto’nun, Medipol Başakşehir’e karşı forma giymesi beklenmiyor.
 
- Emre Belözoğlu'nun durumu 

Medipol Başakşehir'de sakatlığı geçen ve hafta içinde takımla çalışmalara başlayan kaptan Emre Belözoğlu'nun durumu maç günü netlik kazanacak. 
Turuncu-lacivertli takımda sakatlığı bulunan Eljero Elia ise bu maçta forma giyemeyecek. 

- Dört futbolcu ceza sınırında 

Medipol Başakşehir'de, Osmanlıspor karşılaşması öncesinde Gael Clichy, Joseph Attamah, Mahmut Tekdemir ve Alexandru Epureanu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 
Dört futbolcu, yarınki mücadelede de sarı kart görmeleri halinde, 15. haftadaki Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında oynayamayacak

www.turkiyegazetesi.com.tr
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
G.Saray Yyönetiminde Fatih Terim Savaşı!Önceki Haber

G.Saray Yyönetiminde Fatih Terim Savaşı!

Fikret Orman'dan Pirim Dopingi!Sonraki Haber

Fikret Orman'dan Pirim Dopingi!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar