Aslanlar gibi şampiyon olduk

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aslanlar gibi şampiyon olduk
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün Türk Telekom Arena'da yapılan kutlamalarda taraftarlara ve şampiyonlukta emeği geçenlere teşekkür etti.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün Türk Telekom Arena'da yapılan kutlamalarda taraftarlara ve şampiyonlukta emeği geçenlere teşekkür etti. Bu şampiyonluğun analarının ak sütü gibi helal olduğunu belirten deneyimli hoca, futbolcularının kupayı aslanlar gibi kazandığını söyledi. Şampiyonluğun önümüzdeki yıllarda daha büyük Galatasaray meydana getirmek için çok önemli bir viraj olduğunu dile getiren başarılı çalıştırıcı taraftarlara da seslendi: "Aslantepe'de Aslan yolumuzda bu seneki son günlerimiz. Oyuncularımız, Aslan yolunda Aslan gibi yürüdüler ve sizlerle beraber bu güzel başarıyı kazandılar. Galatasaray'ın büyük taraftarı her konuda örnek olmuştur. Gerek centilmenlikte gerekse takımına sahip çıkmada, hoşgörü ve saygıda Galatasaray taraftarı en az şampiyonluk kadar başarılıdır. Bütün taraftarımıza elimi kalbime götürerek buradan selam yolluyorum. Şampiyonluğu doya doya kutlamak tüm Galatasaraylıların hakkıdır. Ananızın ak sütü gibi helaldir. Başta kendi annem olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum."

Taraftar grubu ultrAslan'a güzel kareografiler için teşekkür eden tecrübeli taktisyen şöyle devam etti: "ultrAslan'ın önceden görme gibi yeteneği var. Başta başkanımız olmak üzere, yönetim kurlumuza, profesyonel arkadaşlara, futbolculara, Hasan Şaş, Ümit Davala, Taffarel'den başlayan teknik ekibime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Tüm camiaya verdikleri destek için teşekkür ediyorum."

Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal ise tüm dünyadaki Galatasaraylılara tek bir şey söylemek istediğini aktararak, "Hocam ne mutlu sizinle birlikte olmak." ifadelerini kullandı. Tribünlerin 'Büyük başkan' tezahüratlarıyla destek verdiği Aysal, Fatih Terim'in elini havaya kaldırdı ve futbolculuk döneminde giydiği 5 numaralı formasıyla Terim'i tasvir eden küçük bir heykel şeklindeki kupayı takdim etti. Deneyimli teknik adam da, "Galatasaray'ın gerçek 1 numarası." olarak nitelendirdiği Aysal'a, üzeri tüm oyuncular ve teknik heyet tarafından imzalanan 1 numaralı formayı sundu.

Kadıköy'de şampiyonluk çok güzel

Galatasaray'ın milli futbolcusu Selçuk İnan, Kadıköy'de şampiyonluk yaşamanın kendileri için ayrı bir mutluluk olduğunu söyledi. Kariyerindeki ilk kupayı kaldırdığın belirten başarılı oyuncu, "İlk ve en güzelini yaşadım. F.Bahçe stadında şampiyonluk yaşamak ayrı bir başarı. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum." dedi. Selçuk, desteklerini esirgemeyen Sarı-Kırmızılı taraftarlara da teşekkür ederek, "Onlar bu sezon her şeyin en güzelini hak etti." ifadelerini kullandı.

Semih Kaya hocasına minnettar

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği başarılı performansla Gökhan ve Servet'ten formayı almayı başaran genç yıldız Semih Kaya, Teknik Direktör Fatih Terim'e teşekkür etti. Semih, çok genç olmasına rağmen hocasının hiç çekinmeden kendisine formayı verdiğine dikkat çekerek, "Tecrübeli futbolcuların arasında benim gibi genç birinin olması ayrı bir gurur kaynağı. Kimse benim ismimi bilmiyordu, oynayacağımı düşünmüyordu. Hocam bana şans verdi." dedi.

Ayhan'dan futbola kupalı veda

Sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da tecrübeli futbolcu Ayhan Akman, profesyonel futbol hayatını noktaladığını açıkladı. Akman, takım olarak bu sezon çok iyi mücadele ettiklerini dile getirdi. Tecrübeli oyuncu, "Futbolcular gerçekten bu sezon inanılmaz bir mücadele örneği gösterdi. Bence iki defa hak ettik bu şampiyonluğu. 18 değil de 19. şampiyonluğumuz diyebiliriz. Beni kupayla uğurlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." diye konuştu. zaman


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardalı Atletico Madrid, Avrupa Ligi şampiyonuÖnceki Haber

Ardalı Atletico Madrid, Avrupa Ligi şamp...

Ramazanın habercisi üç aylar başlıyorSonraki Haber

Ramazanın habercisi üç aylar başlıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar