Antalya Bayileri, Multitek Fabrikasını Ziyaret Etti Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya Bayileri, Multitek Fabrikasını Ziyaret Etti Etti
Levent Elektrik ortaklarından Sayın Bülent Kuzucuk ve Multitek Antalya Bölge Müdürümüz Sayın Ahmet Serkan Güntaç önderliğinde Antalya Bayilerimiz, İstanbul Sancaktepede bulunan Multitek üretim tesislerimize ziyaret gerçekleştirdi.

Levent Elektrik ortaklarından Sayın Bülent Kuzucuk ve Multitek Antalya Bölge Müdürümüz Sayın Ahmet Serkan Güntaç önderliğinde Antalya Bayilerimiz, İstanbul Sancaktepede bulunan Multitek üretim tesislerimize ziyaret gerçekleştirdi. Yönetim kurulu başkanımız Sayın Adnan Demirkol’un açılış̧̧ konuşması, firmamızın geçmişten bugüne tarihini anlatması ve firma için araştırma, geliştirme ve sürekli yenilikçi faaliyetlerin öneminden bahsetmesi ve sektördeki yeniliklerin anlatılmasının ardından, gruplara bölünerek fabrika bölümleri gezildi ve yaptığımız yerli üretim bütün meslektaşlarımıza tanıtıldı. Fabrika gezisi ardından Ar-Ge müdürümüz Sayın Şenol GÖKTAŞ tarafından sektördeki ilk ve tek yerli üretim IP İnterkom ürünlerimiz ve üstün özellikleri bayilerimize tanıtıldı. Gerek görsel olarak gerekse teknik özellikleri itibariyle çok büyük beğeni ile karşılandı. Fabrika Müdürümüz Sayın Hasan ÇELEBİ Analog ürün gamımızda yaptığımız en son gelişmeleri ve yeni Multibus ürünümüz olan 7” dokunmatik ekranlı MBT-70 modelimizi arkadaşlarımıza tanıttı. CCTV Bölüm Müdürümüz Sayın Ergun ULUTİN sektördeki son gelişmeleri ve kamera seçimi yaparken dikkat edilecek özellikleri arkadaşlarımıza aktardı. 

Akşam yemeğimiz Deniz Yıldızı restoranda muhteşem boğaz manzarası eşliğinde gerçekleşti. Bu sırada, herkes birbiriyle faydalı olacak fikir alışverişinde bulundu. Yemek sonrası konuklarımız Rescate otelde konakladılar. Ertesi sabah kahvaltı ve muhteşem bir boğaz turu sonrası kendilerini tekrar görüşmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanına, oradan da Antalya’ya yolcu ettik. 

Davetimizi kırmayıp bizleri ziyarete gelen, cuma ve cumartesi günlerini bize ayırıp firmamızı, ürünlerimizi, bizleri tanımaya çalışan ve bol hoş sohbet ile geçen bu güzel buluşma için bütün arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ederiz.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erse Kablo CPR Ve KablolarÖnceki Haber

Erse Kablo CPR Ve Kablolar

Enerji Verimliliği Yarışması Sonuçlandı; 1.liği Abay İmam Hatip Ortaokulu Aldı…Sonraki Haber

Enerji Verimliliği Yarışması Sonuçlandı;...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar