Zevkinize Göre, Elektrik Anahtarınıza Farklı Çerçeve…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zevkinize Göre, Elektrik Anahtarınıza Farklı Çerçeve…

Evinizin dekorasyonunu son trendlere göre yeniden düzenlemek ya da birkaç detayı değiştirerek yaşam alanınıza yepyeni bir soluk getirmek isteyebilirsiniz. Üstelik şimdi elektrik anahtarlarınızı ve prizlerinizi de kolayca zevkinize ve yeni dekorasyon tarzınıza uygun hale getirebilirsiniz. Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lideri Panasonic Eco Solutions Türkiye, VİKO marka NOVELLA serisi ile size çok özel bir olanak sunuyor. NOVELLA serisi elektrik anahtarları, farklı çerçeve seçenekleri ile kolayca bambaşka bir tarza bürünebiliyor. 


Panasonic Eco Solutions Türkiye’nin, yalın tasarımı ile dikkat çeken VİKO marka NOVELLA serisi, yaşam alanını ufak dokunuşlarla değiştirmek isteyenlere özel… Seride cam, eloxal, corian ve masif ahşap olmak üzere 4 farklı çerçeve malzemesi çeşidi göze çarpıyor. Cam malzemede; beyaz, açık yeşil, dore, bordo ve siyah renk seçenekleri sunuluyor. Eloxal malzemede ise gümüş, bronz ve siyah renk seçebilmeniz mümkün. Corian malzeme tercih edenler aurora, black quartz, dusk ve sandstone renklerinden dilediğini seçebiliyor. Masif ahşap malzemede ise akçaağaç, ceviz, kiraz ve meşe alternatifleri yaşam alanlarında sıcak bir atmosfer için yeterli oluyor. 


NOVELLA, tüm çerçeve seçeneklerini anahtarda farklı renkler ile değerlendirerek zevkinize özel kombinasyonlar oluşturmanıza imkan tanıyor. Böylece evinizin ve odanızın dekorasyonuna uygun alternatifler oluşturmak da size kalıyor. Yaşam alanınız, sizin dünyanız… Siz de şimdi yaşam alanınız için kurduğunuz düşleri gerçeğe taşıyabilirsiniz. Tek yapmanız gereken hayallerinizi olabildiğince özgür bırakmak. Çünkü NOVELLA, ürün serilerindeki farklı seçeneklerle ister sıra dışı ya da sıcak ister zarif ya da doğal olsun sizin tarzınızı yaşam alanınıza yansıtacak. 


NOVELLA serisi ürünler, duvarlara kolayca monte edilebilerek kullanıma hazır hale geliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Schneider Electric, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde, Bina Yönetiminde Dijitalleşme ve Endüstri 4.0 Konusuna Işık TuttuÖnceki Haber

Schneider Electric, 8. Uluslararası İnşa...

Schneider Electric, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde, Bina Yönetiminde Dijitalleşme Ve Endüstri 4.0 Konusuna Işık TuttuSonraki Haber

Schneider Electric, 8. Uluslararası İnşa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar