Wın Eurasıa 2018 Fuarı’nda Standımızı Ziyaret Eden Tüm Misafirlerimize Çok Teşekkür Ederiz!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Wın Eurasıa 2018 Fuarı’nda Standımızı Ziyaret Eden Tüm Misafirlerimize Çok Teşekkür Ederiz!

15 – 18 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul’da gerçekleştirilen WIN EURASIA 2018, Avrasya bölgesinin önde gelen fuarlarından biri olarak öne çıkmaktadır. Bu sene 6 farklı ticari fuarın bir araya getirilmesi ile iyice büyüyen fuarda, sektöründe lider birçok lider üretici firma yer aldı!

Son derece yoğun geçen fuar boyunca; ziyaretçilerimize IP interkom, analog interkom ve akıllı ev yönetimi konusundaki en teknolojik ve estetik ürünlerimizi tanıttık. 

IP interkom ürünlerinde tek bir monitörde interkom, alarm ve akıllı ev yönetimi fonksiyonlarının yönetiliyor olması ve bütün bunların uzaktan akıllı telefonlar ile yapılabilmesi ile kullanıcı için yaratılan benzersiz avantaj, gittikçe akıllı hale gelen evler için artık bir vazgeçilmez olduğunu tekrar gösterdi. Multitek IP interkom ise; Türk malı yazılım ve donanıma sahip olması, farklı akıllı ev sistemleri ile entegre çalışabilmesi ve şık tasarımı ile bir kez daha rakiplerinden ayrıldı. Özellikle, piyasada bir benzeri olmayan 7 inç ekrana sahip kapı paneli DIP70, tüm ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

Fuarda ayrıca, Somfy kablosuz akıllı ev cihazlarını yönetmek üzere geliştirilen özel proje VIP70 – Somfy projesi de tanıtıldı. Somfy-Multitek iş birliği sayesinde evinizi dakikalar içinde akıllı hale getirip; aydınlatma, priz ve motor kontrolünü evinizi kırmadan-dökmeden gerçekleştirebilirsiniz.

Fuarda yoğun ziyaretçi sayısı ve ziyaret eden herkesin avantajlar karşısında heyecanlanması Multitek’in bu alanda herkesten çok önde ve benzersiz işler yaparak Ar-Ge’ye verdiği önemi tekrardan ortaya koydu. Türkiye’nin alanında ilk ve tek Ar-Ge merkezi olarak; yerli teknoloji ve yerli üretimi tüm dünyaya tanıtmaktan gurur duyuyoruz!

Tüm ziyaretçilerimize teşekkürlerimizi sunuyor, yerli teknoloji ve yerli üretim ile yeni fuarlarda görüşmek üzere ziyaretçilerimizi stantlarımıza ve bayi showroomlarımıza bekliyoruz.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bölge Kontrollerinden Makel’e ZiyaretÖnceki Haber

Bölge Kontrollerinden Makel’e Ziyaret

Mutlusan Elektrik-Banaz Acar Elektrik Ve Ercan Aydınlatma Elektrik İle Yeni Ürünlerinin Tanıtım Toplantısını DüzenlediSonraki Haber

Mutlusan Elektrik-Banaz Acar Elektrik Ve...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar