VİKO PARAFUDRLARLA EVDE ÇALIŞMAYA VE YAŞAMA YÜKSEK KORUMA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VİKO PARAFUDRLARLA EVDE ÇALIŞMAYA VE YAŞAMA YÜKSEK KORUMA
Dünyamızda ve ülkemizde etkili olan güncel koşullar nedeniyle birçok insan işlerine home office yöntemi ile evlerinden devam ediyor. Aynı şekilde hemen hemen herkes, dünyayla ve hayatla bağlantılarını evdeki elektronik cihazlarla sağlıyor. Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lideri Panasonic Life Solutions Türkiye tarafından üretilen, yüksek kaliteye sahip VİKO marka parafudrlar, işlerin kesintisiz sürmesi ve hayat akışının devam edebilmesi için üstün çözümler sunuyor.

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde birçok kişi için, iş hayatı ve gündelik hayat evde devam ediyor. Bu akışı korumaksa sizin elinizde… Evinize bağlatacağınız VİKO Parafudrlar ile işlerinizin ve dünyayla bağlantınızın aksamadan devam etmesini sağlayabilirsiniz. VİKO Parafudrlar, kullanıldıkları yerde yüksek gerilimden kaynaklı oluşabilecek enerji kesintilerini önlüyor ve  yüksek gerilimi şebeke için zarar vermeyecek düzeye indiriyor. Sistemlerin kesintiye uğramadan darbelere karşı korunmasını sağlıyor. Böylece TV, modem, haberleşme, sinyal ve data hatlarını koruyor. İletişimin kesintisiz sürmesi sağlanırken elektronik cihazların ömrü de uzuyor. Bu durum, aile bütçesine de katkı anlamına geliyor. 

VİKO Parafudrlar, aynı zamanda yıldırım gibi gerilim darbelerine karşı elektronik cihazları ve sistemi korumaya alıyor. Ülkemizde son dönemde yaşanan iklim şartları göz önüne alındığında, her evde bu konuda da mutlaka tedbir alınması gerektiği açık… Öte yandan yapılan istatistiklere göre, elektrik şebekesinin sebep olduğu sorunlar, yıldırım kaynaklı problemlerden iki kat daha fazla. Bu yüzden parafudrlar sadece yıldırım ve zararlarına karşı koruma sağlamıyor, aynı zamanda şebekeden kaynaklanan ani ve aşırı gerilim iç dalgalanmalarına karşı da elektronik cihazları koruyor. Üstelik yaptığı görev ve korumaya aldığı cihazlar düşünüldüğünde VİKO Parafudrlar son derece ekonomik. Kullanacağınız C sınıfı ya da D sınıfı bir parafudr, evinizde bulunan tüm elektronik cihazları koruma altına alıyor. Böylece hem işiniz hem hayatla bağlantınız kesintisiz devam ediyor, olası bir hasara karşı bütçeniz de korunmuş oluyor. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erse Kablo, Bayilerine Başarıları İçin Teşekkür EttiÖnceki Haber

Erse Kablo, Bayilerine Başarıları İçin T...

Aksa Elektrik’ten Mobil KolaylıkSonraki Haber

Aksa Elektrik’ten Mobil Kolaylık

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar