Vergilerle gelen parayı halka değil Kandil'e gönderenlere seyirci kalamayız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vergilerle gelen parayı halka değil Kandil'e gönderenlere seyirci kalamayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu milletin alın terinden artırarak vermiş olduğu vergilerle kendilerine gelen parayı halka değil Kandil'e gönderenlere, dağa gönderenlere seyirci kalamayız ve kalmayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Stadyumu'nda düzenlenen, "Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Mezuniyet Töreni"nde konuştu.

 

"Konu Türkiye olunca ortalığı ayağa kaldırıyorlar"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir devletin de böyle bir çarpıklığa izin vermeyeceğine işaret ederek İspanya'nın da Katalonya'daki Belediye Başkanlığı için bunun benzerini yaptığını söyledi. 

Türkiye'deki 82 milyon vatandaşın tamamının hak ve hukukunu korumak, terörle mücadelenin gereklerini yerine getirmek için bu adımların atıldığını aktaran Erdoğan, şöyle devam etti:

"İspanya'dan Fransa'ya kadar dünyanın pek çok yerinde benzer işlemler yapılırken sesleri çıkmayanlar, konu Türkiye olunca ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Bu tavır söz konusu çevrelerin demokratlıkların değil ülkemize olan husumetlerindendir. İçimizdeki birtakım çevreler ise çok tehlikeli bir şekilde ve giderek artan bir hızla bölücü terör örgütü ile aynı çizgiye doğru gitmektedir. Terör örgütlerinin destekçileriyle bu kadar iç içe geçmek kimse için hayra alamet değildir. Milletimizin bu alçak siyaset tarzını yakından takip ettiğine ve günü geldiğinde gereken tavrı ortaya koyacağına inanıyorum."

Türkiye'nin Irak'tan Suriye'ye, Doğu Akdeniz'den Kuzey Afrika'ya, Atlantik ötesinden Avrupa'ya kadar dört bir yandan kısa, orta ve uzun vadeli çıkarlarını korumanın mücadelesini verdiğinin altını çizen Erdoğan, buna karşılık birilerinin her hadiseyi bahane ederek fırsatçılık peşinde koşmasını ise "çok acı" olarak niteledi. 

 

 

AA

Erdoğan, şunları söyledi:

"Kim ki terörle el ele olursa milletin bize verdiği yetkiyi yasalar içerisinde sonuna kadar koruyacağız. Çünkü bunların yaptığı siyaset değildir. Bir belediye başkanının görevi şehre hizmettir, halka hizmettir. Halka değil de şehre değil de eğer teröristlere hizmet ediyorsa şehit yavrularımızın ailelerini belediyenin kapısının önünde koyuyorsa biz de onları kapının önüne koyarız. Bunlara seyirci kalanlar gaflet içerisindedir. Aslında biz tavırların gaflet ötesi niyetlerden kaynaklandığını biliyoruz. Şimdi bu kadarını söylemekle yetinmek durumundayız. Günü geldiğinde elbette tüm pazarlıklar tüm ilişkiler tüm ortaklıklar belgeleriyle bilgileriyle ortaya dökülecektir. Bizlere düşen görev, kim ne yaparsa yapsın her alanda bayrağımızı dimdik yukarıda tutmak, ezanlarımızı susturmamak için azimle mücadeleye devam etmektir."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaşananlardan ders almayan varsa gereken cevabı veririzÖnceki Haber

Yaşananlardan ders almayan varsa gereken...

İşte o ülkenin Ay Yıldızlı yeni bayrağıSonraki Haber

İşte o ülkenin Ay Yıldızlı yeni bayrağı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-tokyobet-tokyobet-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar