Trabzonspor 3 puana 3 golle uzandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor 3 puana 3 golle uzandı
Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, İttifak Holding Konyaspor'u 3-1 yendi.

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Trabzonspor-İttifak Holding Konyaspor maçı, ev sahibi bordo-mavili ekibin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

3. dakikada sol kanattan atak geliştiren İttifak Holding Konyaspor'da Barış Yardımcı'nın ortasına iyi yükselen Cikalleshi'nin kafa vuruşunda, top az farkla auta gitti.

16. dakikada Ekuban’ın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Nwakaeme'nin gelişine vurduğu meşin yuvarlak, az farkla direğin sağından dışarıya çıktı.

22. dakikada Serkan Asan'ın sağ kanattan ceza sahası içerisine yerden yaptığı ortayı takip eden Nwakaeme, düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 1-0.

26. dakikada orta sahada topla buluşan Abdülkadir Ömür, Ömer Ali Şahiner'in müdahalesi sonrasında yerde kaldı. Kısa süreli tedavinin ardından oyuna devam edemeyeceği anlaşılan ve sedye ile sahadan ayrılan genç futbolcunun yerine Flavio oyuna girdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı

52. dakikada sol kanattan rakibini geçerek ceza sahası çizgisine gelen Bytyqi'nin ortasına yükselen Kravets'in kafa vuruşunda, top direğin dibinden auta çıktı.

57. dakikada Nwakaeme'nin pasıyla ceza sahasına giren Flavio, düzgün ve sert vuruşla meşin yuvarlığı kaleci Eray Birniçan'ın sağından ağlarla buluşturdu: 2-0.

60. dakikada ceza sahası içerisinde Ekuban ile paslaşan Djaniny, kalecinin üzerinden topu ağlara göndererek farkı 3'e çıkaran golü attı: 3-0.

76. dakikada Nwakaeme'nin ceza sahası içerisine attığı pasla buluşan Ekuban'ın sert vuruşunda, kaleci Eray Birniçan topu çeldi.

88. dakikada ceza sahası içerisinde Kravets'in pasında topla buluşan Shengelia, düzgün vuruşla takımının ilk golünü attı: 3-1.

Karşılaşma, Trabzonspor'un 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Trabzonspor cephesi

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, "Adım adım gelişiyoruz. Daha tamamen gelişmedik. Mevcuttakiler en iyisini yapmaya çalışıyor. Şu an adım adım olan gidişattan memnunum." dedi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, futbolda olumlu ve olumsuz duyguların bir arada yaşandığını, ayağında kırık tespit edilen Abdülkadir Ömür'ün talihsiz bir sakatlık yaşadığını belirterek, "Abdülkadir takımımızın ve ülke futbolunun en değerli oyuncusu. Kendisini en kısa sürede takımda görmeyi bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Avcı, oyun ve oyuncu olarak eksikleri olmasına rağmen her seferinde isteyen, öğrenmeye açık ve en iyisini yapmaya çalışan grupla çalıştıklarına işaret ederek, "Taçtan o golü yemememiz gerekiyor. Bunun da bizim için ileriye doğru bir mesaj ve aldığımız doğru bir ders olması gerekiyor. Yoğun bir trafik. Üç günde bir maç oynuyoruz. Görsel ve taktik çalışıyoruz. Tamamen dinlenme ve toparlanmayla geçiyor. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum ve Konyaspor’a da başarılar diliyorum. Adım adım gelişiyoruz. Daha tamamen gelişmedik. Mevcuttakiler en iyisini yapmaya çalışıyor. Şu an adım adım olan gidişattan memnunum." değerlendirmesinde bulundu.

Hosseini'nin dün akşamki antrenmandan sonra kasığında sıkıntı yaşadığını anlatan Abdullah Avcı, bu oyuncunun yerine maçta Hugo'nun oynadığını ifade etti.

 

AA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui taburcu edildiÖnceki Haber

Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui...

Lille'de ayın futbolcusu Burak YılmazSonraki Haber

Lille'de ayın futbolcusu Burak Yılmaz

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar