Stambu’nun Pazarlama Organizasyonu ve Çalışmaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Stambu’nun Pazarlama Organizasyonu ve Çalışmaları
Şalt ve aydınlatma grubunda hizmet veren; “Alanında En İyisi Olmak” ve “Kusursuzu Sunmak” hedeflerine her geçen gün daha da yaklaşan STAMBU, 2014 yılında organizasyon yapısında değişikliğe giderek Pazarlama ve Satış Müdürlüğü’nü bünyesine eklemiştir.

Şalt ve aydınlatma grubunda hizmet veren; “Alanında En İyisi Olmak” ve “Kusursuzu Sunmak” hedeflerine her geçen gün daha da yaklaşan STAMBU, 2014 yılında organizasyon yapısında değişikliğe giderek Pazarlama ve Satış Müdürlüğü’nü bünyesine eklemiştir. Bu yeni yapılanmada stratejisini, satışlarını bayiler üzerinden gerçekleştirerek, bayilik organizasyonunu geliştirme üzerine kurmuştur. Yeni stratejisi doğrultusunda Pazarlama ve Satış Müdürlüğü, bayilerine ve satış ekibine destek olmak için, tutundurma faaliyetlerini ve pazarlama iletişimi tekniklerini uygulamakta ve organize etmektedir. Pazarlama ve Satış Müdürlüğü’nün bünyesinde Ürün Yönetimini, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Yönetimini, CRM Yönetimini ve Grafik Tasarımı Yönetimini gerçekleştirmektedir.

Pazarlama çalışmalarında ürün yönetimine önem veren STAMBU, var olan organizasyonunda ürün yönetiminin stratejik olarak ele alınması, güçlü bir şekilde temsil edilebilmesi ve karar mekanizmalarında etkin çalışabilmesine önem vermektedir. STAMBU, ürün yönetiminin iki temel fonksiyonu olan ürün planlama ve ürün pazarlama iletişimi yönetimi faaliyetlerini uygulamaktadır.


Ürün yönetimi; gelişen teknoloji, hedef pazarın istek ve ihtiyaçları ve müşteri talepleri doğrultusunda, yeni ürünler bularak incelemek, yurtiçi ve yurtdışı tedarikçileriyle olan operasyon ve organizasyonları yönetmek, ürün, kutu ve paket tasarımlarına karar vermek,  ürün geliştirme üzerine çalışmalar yapmak ve maliyet, perakende ve toptan tavsiye edilen satış fiyatlarını hesaplama üzerine çalışmalar yürütmektedir.

 

Ürün pazarlama iletişimi yönetiminde ise kurum içinden başlayarak kurum dışına doğru tüm paydaşlarına yönelik iletişim teknikleri ve uygulamalarını organize etmektedir. Bu çalışmalarını kişisel satış, halkla ilişkiler, fuarlar, seminerler, organizasyonlar, kampanyalar, promosyon ve reklamlarla gerçekleştirmektedir. 


Grafik tasarımı yönetimimiz ise kurumsal kimlik çalışmaları, prezentasyon sunumları, fiyat listesi, katalog ve ürün etiketi tasarımları, fuar organizasyonlarındaki grafik tasarım çalışmalarını gerçekleştirmekte olup, profesyonel fotoğraf çekimleri, web arayüz tasarımları, montaj kılavuzları, e-bülten ve e-dergi reklam sayfası çalışmalarını gerçekleştirmektedir. STAMBU CRM yönetiminde tüm paydaşlarında kesintisiz ve etkin bir iletişim kurmak için veri tabanı oluşturmaktadır. STAMBU’nun pazarlama iletişimi uygulamalarına örnek verecek olursak;

Bundan sonraki süreçlerde de kesintisiz iletişim, kaliteli ürün ve hizmet çerçevesinde yeni organizasyonunu geliştirmeyi planlayan STAMBU, gerek kalite gerekse fiyat olarak en iyiyi, samimi ve güler yüzlü bir şekilde sunma çabasından asla taviz vermeden çalışmayı prensip edinerek, belirlemiş olduğu vizyon ve misyon doğrultusunda yatırımlarını sürdürmeye devam edecektir.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SİMON 630 DOT, Sınırsız Olasılıklarla Yaratıcılığınıza Yol Açın!Önceki Haber

SİMON 630 DOT, Sınırsız Olasılıklarla Ya...

NORA ELEKTRİK 15’inci MÜSİAD Uluslararası Fuar’ın da Yerini AldıSonraki Haber

NORA ELEKTRİK 15’inci MÜSİAD Uluslararas...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar