Simon, Sadık Bayilerini Endülüs’te Ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Simon, Sadık Bayilerini Endülüs’te Ağırladı
Elektrik tesisat malzemeleri pazarında geniş ürün gamına sahip olan Simon Türkiye, Eylül ayında bayileri ile birlikte Endülüs gezisini gerçekleştirdi.

Elektrik tesisat malzemeleri pazarında geniş ürün gamına sahip olan Simon Türkiye, Eylül  ayında bayileri ile birlikte Endülüs gezisini gerçekleştirdi. Her bölgeden katılımın olduğu grup Simon Elektrik Genel Müdürü Sn. Aykut Eren’le birlikte Simon Holding’in menşei ülkesi İspanya’da keyifli bir gezi geçirdi.


Gezinin ilk durağı, Malaga’dan başladı. Şehir Roma, Arabistan, Kuzey Afrika kalıntıları ile Malaga’yı 3 bin yıllık bir açık hava müzesine çevirmiştir. 160 km sahil şeridine sahip ünlü ressam Pablo Picasso’nun doğduğu şehir olan Malaga panoramik turunda, Paseo de Parque, Plaze de la Merced, Cervantes Tiyatrosu, Puerto Marina ve La Alcazaba ve Gibralfaro Kalesi gezildi.


Seyahatin ikinci günü Granada şehri keşfedildi. Şehre hakim bir tepeden savunma kalesi ve saray olarak yapılmış Elhamra ziyaret edildi. Şehrin uzun süren Arap geçmişinden kalan, duvarlarında kullanılan kırmızı renk ve damlarındaki kırmızı kiremitlerden dolayı kırmızı anlamına gelen Elhamra’da birbirleriyle bağlantısız sayısız odaları, salonları, avluları, fıskiyeleri, havuzlu çeşmelerin yanı sıra Aslanların sarayı ve Taht Sarayı gezilmiştir. Aynı gün Cordoba’ya hareket eden ekibimiz Alcazar adı verilen saraydan geçerek Cordoba Camisini de ziyaret etmiştir.

Seyahatin son günü Sevilla şehir turu ile gerçekleşti. Eski tütün fabrikası, Plaza de Espana, the centerpiece of the 1929 Iberoamerican Exposition, San  Telmo Palace, Altın Kule, Isabel II Köprüsü gezilen yerler arasındaydı. Daha sonra muhteşem Plaza de los Venerables’e çıkan labirent sokaklarıyla ünlü Santa Cruz keşfedildi. En son olarak da dünyanın en büyük gotik katedrali olan ve Cristopher Columbus’un mezarının da bulunduğu Sevilla Katedrali gezildi.



  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Sigorta İstanbul Satış Müdürlüğü Tepeüstü Ümraniye Yeni Merkez Ofis Binası Profesyonel Ses ve Görüntü Sistemleri Radyopanç Tarafından Yapıldı…Önceki Haber

AK Sigorta İstanbul Satış Müdürlüğü Tepe...

Multitek, İstanbul İSAF 2014 FuarıSonraki Haber

Multitek, İstanbul İSAF 2014 Fuarı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar