Prysmıan Group Türkiye, A-Takımı Yetkili Satıcıları İle Trabzon’da Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Prysmıan Group Türkiye, A-Takımı Yetkili Satıcıları İle Trabzon’da Bir Araya Geldi
Prysmian Group Türkiye, geleneksel olarak her sene düzenlediği Yetkili Satıcılar Toplantısı kapsamında bu yıl, A-Takımı yetkili satıcıları ile 7-9 Mayıs tarihleri arasında Trabzon’da bir araya geldi.

Hem toplantı hem de keyifli gezi ve turları içeren organizasyona, Prysmian Group Türkiye A-Takımı yetkili satıcıları ile Satış, Pazarlama ve Müşteri Koordinasyon Merkezi ekipleri katıldı.

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye, iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlediği 2015 yılı geleneksel Yetkili Satıcılar Toplantısı’nı, Trabzon’daki Novotel’de gerçekleştirdi. Ev sahipliğini Prysmian Group Türkiye CEO’su Erkan Aydoğdu ve Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç’ın yaptığı, 7-9 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen etkinliğe Prysmian Group Türkiye A-Takımı yetkili satıcıları ile birlikte Satış, Pazarlama ve Müşteri Koordinasyon Merkezi ekipleri katıldı.

Prysmian Group Türkiye Yetkili Satıcılar Toplantısı’nın bu yılki ana teması, Müşteri Koordinasyon Merkezi projesi oldu. Müşteri memnuniyetini artırmak, firma kaynaklarını daha verimli kullanmak ve müşteri odaklı yaklaşımını firma geneline yaymak amacıyla “Müşteri Koordinasyon Merkezi”  projesini hayata geçiren Prysmian Group Türkiye, bünyesinde bu işe özel olarak kurduğu departman ile, tamamen amaca yönelik hareket ediyor. Bu projede, 444 8757 (444 TPKS – Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri) üzerinden iletişime geçecek Yetkili Satıcıların, daha da hızlı hizmet alması hedefleniyor. 

7-9 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen etkinlik kapsamında, ilk gün gerçekleşen toplantıyı takiben, tüm katılımcılar oldukça yoğun bir program kapsamında Trabzon ve çevresini görme imkanı buldular. Galanima Restaurant’da ilk günün akşamı gerçekleşen Gala Yemeği’nde geleneksel Doğu Karadeniz eğlencesinin tadını çıkaran misafirler, programın devamında Ayder Yaylası’na çıktılar, Fırtına Vadisi’nde rafting yaptılar ve Uzungöl’de doğayla baş başa zaman geçirdiler. 

Yoğun ama çok keyifli geçen organizasyonu takiben, Prysmian Türkiye Group CEO’su Erkan Aydoğdu, “A-Takımı yetkili satıcılarımız ile iş ve eğlenceyi bir araya getirdiğimiz bir toplantıyı daha geride bıraktık. Gerek sektöre gerekse de geride kalan seneye dair değerlendirmelerimiz gösteriyor ki, müşteri odaklı bakış açımız ile sürdürülebilir iyileşme ve inovasyona dair çalışmalarımızı sürdürmeli ve attığımız her adımda önceliğimizin ‘hız’ ve ‘güvenilirlik’ olduğunu her daim hatırlamalıyız. Bu bağlamda yetkili satıcılarımıza özel olarak geliştirdiğimiz Müşteri Koordinasyon Merkezi projemizin, bize hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda önemli kazançlar getireceğini düşünüyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tav İnşaat, Riyad Havalimanı Projesinde Erse Kablo’yu Tercih Etti.Önceki Haber

Tav İnşaat, Riyad Havalimanı Projesinde...

Nilson Sırbistan'da Showroom AçtıSonraki Haber

Nilson Sırbistan'da Showroom Açtı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar