Nİlson, Etiyopya'da Tüm Dikkatleri Üzerine Çekmeyi Başardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nİlson, Etiyopya'da Tüm Dikkatleri Üzerine Çekmeyi Başardı
Afrika pazarında ki büyüme trendini istikrarlı bir şekilde sürdürmeye devam eden NILSON, 24-27 Ekim 2014 tarihleri arasında bu yıl 5.'si düzenlenen Addis Build fuarında göz kamaştıran standıyla beraber yerini aldı.

Afrika coğrafyasında gerek politik gerekse istikrarlı yapısı ve 90 milyonluk nüfusu sebebiyle NILSON'un hedef ülkeleri içerisinde yer alan Etiyopya'da gerçekleşen fuara NILSON bayisiyle beraber katıldı. Fuardan önce Harmony Hotel'de bir workshop çalışması gerçekleştiren NILSON, Addis Ababa'daki etkili mimarlık ofis temsilcilerine, proje satın alma müdürlerine ve inşaat sektörü ile ilgili hükümet temsilcilerine şirket ile ilgili bilgilerin yanı sıra var olan ürün gamı hakkında da detaylı bilgilerden oluşan bir sunum gerçekleştirdi. NILSON, Sunumdan sonra otelin lobisinde gerçekleştirilen öğle yemeği ile Afrikalı işadamları ile yakından ilgilenme fırsatı yakalamıştır. Gerçekleştirilen sunum sonrasında ziyaretçilerinin büyük ilgi ve memnuniyetini kazanan NILSON, fuar boyunca göstermiş olduğu performansla da ziyaretçilerinin takdirini kazanmaya devam etti. 


NILSON ürün gamında bulunan Anahtar-Priz, Grup Priz, Sigorta Kutusu ve Aksesuar ürünlerinin yanı sıra 2015 planları arasında var olan Dokunmatik Anahtar Serisi ve Yenilenmiş Sigorta Kutusu'nu da ziyaretçilerinin takdirine sundu. Bir çok ikili görüşmeyle beraber  gerek alt bayilikler oluşturma konusunda gerekse NILSON markasının tanınırlılığının artması bakımından Addis Ababa'da düzenlenen Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı NILSON adına oldukça yararlı bir şekilde geçmiştir.


NILSON marka bilinilirliğini ve dolayısıyla talebi arttırmaya yönelik pazarlama ve satış aktivitelerine Etiyopya özelinde tüm Afrika coğrafyasında sürdürmeye devam ederken müşteri memnuniyeti her zaman öncelikleri arasında tutmaya devam edecektir.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KABLOTÜRK MÜSİAD Fuar’ın da Yerini AldıÖnceki Haber

KABLOTÜRK MÜSİAD Fuar’ın da Yerini Aldı

Nilson, İzmir Bölge Müdürlüğü’nün Açılışını YaptıSonraki Haber

Nilson, İzmir Bölge Müdürlüğü’nün Açılış...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar