Mutlusan Elektrik Zayıf Akım kutusu COMFORT için Tanıtım Toplantısı Düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlusan Elektrik Zayıf Akım kutusu COMFORT için Tanıtım Toplantısı Düzenledi
Mutlusan Elektrik, Hatay Elektrik Tesisatçıları Esnaf ve San. Odası’nın davetiyle gerçekleştirilen toplantıya bölgeden çok sayıda bayinin yönetici ve temsilcisi katıldı. Mutlusan ailesine yeni katılan ürünlerin tanıtım sunumunu ilgiyle dinleyen katılımcılar sunum sonrası hem ürünleri incelediler hem de merak ettiklerini sordular.

Mutlusan Elektrik, Mutlusan Akademi adı altındaki ürün tanıtım ve bilgilendirme toplantılarına Hatay’da tüm hızıyla devam ediyor.  

29 Temmuz 2017, Cumartesi günü Mutlusan Elektrik’ in bayilerinden, Hatay Elektrik Tesisatçıları Esnaf ve San. Odası’nın öncülüğünde Hatay, De-Liban Tesisleri’nde düzenlenen toplantı oldukça verimli ve keyifli geçti. 

Toplantının açılış konuşmasını Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz yaptı. Konuşmasında Mutlusan’ ın 2017 yeniliklerinden,  proje ve hedeflerinden bahsetti. 

Toplantının devamında Elektrik& Kontrol Mühendisi, Elektrik& Otomasyon Bölüm Yetkilisi Nurdoğan Büyükkeskin ise Yeni Anahtar& Priz serisi RİTA ve Sigorta Kutusu + Zayıf Akım Kutusu COMFORT hakkındaki bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi. Sunumun ardından toplantı soru, cevaplarla interaktif bir şekilde devam etti.

Ürünleri inceleyen katılımcılar yeni ürün serilerine karşı oldukça ilgiliydiler. Katılımcılar tarafından, RİTA Anahtar serisinin; estetik görünümü, renk alternatifleri, montaj kolaylığı, bağlantı çeşitliliği, tırnak yapısındaki farklılıklar gibi özelliklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Sigorta + Zayıf Akım kutusu COMFORT konusunda 1’li, 1-2’li, 2-4’lü, 6’lı, 9’lu, 12’li, 18’li, 24’lü ve 36’lı tüm seri üzerinde duruldu. Özellikle şık tasarımının yanında camın sağa-sola takılabilmesi, geniş iç hacmi, alçıpan- betopan duvarlara montaj özelliği, sağlam ve kompakt yapısı üzerinde duruldu. Kuvvetli akım ve zayıf akımın, kutuda birlikte veya ayrı ayrı kullanılabilmesi de çok ilgi gördü.

Mutlusan Elektrik Bölge Sorumlularımız Erdem Çınak ve Güven Yıldırım’da tüm misafirlerle tek tek ilgilenerek, yeni ürünler hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulundular.

Davete katılan isimler arasında Türkiye Elektrik ve Elektronikçiler Federasyon Başkanı Sn. Osman Yeşilyurt’da vardı. Sn. Osman Yeşilyurt konuşmasında, elektrikçilere ‘Aydınlığın gizli kahramanları’ diye hitap etti. Hatay Elektrik Tesisatçıları Esnaf ve San. Odası Başkanı Sn. Vahip Sultanoğlu ise konuşmasında katılım sağlayan tüm katılımcılara ve Mutlusan Elektrik’e katkılarından dolayı teşekkür etti. Mutlusan Elektrik Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz ise “Bu organizasyonda göstermiş olduğunuz, yoğun çalışma ve yakın ilgi alaka için şahsınız nezdinde tüm Hatay Elektrik Tesisatçıları Esnaf ve San. Odası ekibinize teşekkür ederiz” diyerek kendilerine bir plaket takdim etti.

Hatay Elektrik Tesisatçıları Esnaf ve San. Odası öncülüğünde düzenlenen toplantı davetine katılım yüksek oldu. Mutlusan ailesine yeni katılan ürünleri yakından da inceleme imkanı bulan misafirler olumlu geri bildirimlerde bulundular. 

Gerek yeni ürünlerin tanıtımı ve bilgilendirmesinden memnun kalınırken, davetliler akşam yemeği ile de keyifli vakit geçirme imkanı da buldular. 

Mutlusan Akademi’ nin bu tarz proje ve toplantılara tüm Türkiye’de bayileriyle birlikte devam edileceği bilgisi verildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erse Kablo’dan Çalışanları için Aile Pikniği OrganizasyonuÖnceki Haber

Erse Kablo’dan Çalışanları için Aile Pik...

PANASONIC İRAN’DA İLK 5 ŞİRKET İÇİNDE, YENİ HEDEF ZİRVE…Sonraki Haber

PANASONIC İRAN’DA İLK 5 ŞİRKET İÇİNDE, Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar