Mutlusan Elektrik Yeni ürün Tanıtımını Gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlusan Elektrik Yeni ürün Tanıtımını Gerçekleştirdi
Anahtar Serisi RİTA ve Sigorta + Zayıf Akım kutusu COMFORT için Tanıtım Toplantısı DüzenlediMutlusan Elektrik İstanbul bayilerinden, Gama Elektromarket’in davetiyle gerçekleştirilen toplantıya bölgeden çok sayıda bayi ve elektrik uygulayıcısı katıldı. Mutlusan ailesine yeni katılan ürünlerin sunumunu ilgiyle dinleyen katılımcılar sunum sonrası hem ürünleri incelediler hem de merak ettiklerini sordular.

Mutlusan Elektrik, Mutlusan Akademi adı altındaki ürün tanıtım ve bilgilendirme toplantılarına İstanbul’da tüm hızıyla devam ediyor.  

8 Kasım 2017, Çarşamba günü Mutlusan Elektrik’in bayilerinden, Gama Elektromarket öncülüğünde İstanbul, Reis Inn Hotel’de düzenlenen toplantı oldukça verimli, bilgilendirici ve keyifli geçti. 

Toplantının açılış konuşmasını Mutlusan Elektrik Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz yaptı. Konuşmasında Mutlusan’ ın 2017 yeniliklerinden,  gerçekleştirilen projelerden ve 2018 hedeflerinden bahsetti. 

Toplantının devamında Elektrik& Kontrol Mühendisi, Elektrik& Otomasyon Bölüm Yetkilisi Nurdoğan Büyükkeskin ise genel ürün grupları bilgilendirmesinin ardından Yeni Anahtar& Priz serisi RİTA ve Sigorta Kutusu + Zayıf Akım Kutusu COMFORT hakkındaki teknik bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi. Sunumun ardından toplantı soru, cevaplarla interaktif bir şekilde devam etti.

Ürünleri inceleyen katılımcılar yeni ürün serilerine karşı oldukça ilgiliydiler. Katılımcılar tarafından, RİTA Anahtar serisinin; estetik görünümü, renk alternatifleri, montaj kolaylığı, bağlantı çeşitliliği, tırnak yapısındaki farklılıklar gibi özelliklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Sigorta + Zayıf Akım kutusu COMFORT konusunda 1’li, 1-2’li, 2-4’lü, 6’lı, 9’lu, 12’li, 18’li, 24’lü ve 36’lı tüm seri üzerinde duruldu. Özellikle şık tasarımının yanında camın sağa-sola takılabilmesi, geniş iç hacmi, alçıpan- betopan duvarlara montaj özelliği, sağlam ve kompakt yapısı üzerinde duruldu. Kuvvetli akım ve zayıf akımın, kutuda birlikte veya ayrı ayrı kullanılabilmesi de çok ilgi gördü.

Mutlusan Elektrik, Proje & Kurumsal Satış Müdürü Tolga Palaz ile Bölge Sorumlusu Hakan Şişli’de tüm misafirlerle tek tek ilgilenerek, yeni ürünler hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulundular.

Gama Elektromarket’in ortakları Sn. Mustafa Yusufdere ve Sn. Nuri Odabaşıoğlu’da katıldı. Mustafa Yusufdere bir konuşma yaparak Mutlusan Elektrik’e ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Mutlusan Elektrik Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz ise “Bu organizasyonda göstermiş olduğunuz, yoğun çalışma ve yakın ilgi alaka için şahsınız nezdinde tüm Gama Elektromarket ekibinize teşekkür ederiz” diyerek kendilerine bir plaket takdim etti.

Takdimin ardından Gama Elektromarket, toplantıya katılım gösteren müşterileri arasında kura çekilişi ile hediyeler dağıttı. Hediye çekilişi keyifli ve heyecanlı anlar yaşanmasını sağladı. Gecenin kazananları sürpriz hediyeleriyle birlikte toplantıdan mutlu ayrıldılar. 

 Mutlusan Elektrik bayilerinden, Gama Elektromarket öncülüğünde düzenlenen toplantı davetine katılım yüksek oldu. Mutlusan ailesine yeni katılan ürünleri yakından da inceleme imkanı bulan misafirler olumlu geri bildirimlerde bulundular. 

Davetliler gerek yeni ürünlerin tanıtımı ve bilgilendirmesinden memnun kalınırken, akşam yemeği ve hediye çekilişi ile de keyifli vakit geçirme imkânı buldular. 

Mutlusan Akademi’nin bu tarz proje ve toplantılara İstanbul’da bayileriyle birlikte devam edileceği bilgisi verildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Makel A-Tech Fuarına KatıldıÖnceki Haber

Makel A-Tech Fuarına Katıldı

ACIBADEM ALTUNİZADE’DE LAMP 83 İMZASI…Sonraki Haber

ACIBADEM ALTUNİZADE’DE LAMP 83 İMZASI…

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar