Mutlusan Elektrik Win Fuarı’ na Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlusan Elektrik Win Fuarı’ na Katıldı
Sektörün en prestijli fuarlarından biri olan Win Eurasia bu yıl 17-20 Mart tarihleri arasında gerçekleşti.

Sektörün en prestijli fuarlarından biri olan Win Eurasia bu yıl 17-20 Mart tarihleri arasında gerçekleşti. Fuarın en önemli katılımcılarından biri olan Mutlusan Elektrik’ de bu fuarda yerini aldı.


Tüyap Fuar Merkezi’ nde 23. düzenlenen fuarda Mutlusan Elektrik 200 metrekarelik standı ile konumlandı.  2016 yılına hızlı ve iddialı bir giriş yapan Mutlusan Elektrik hem standı hem de ürün grupları ile beğeni topladı.


Mutlusan Anahtar Prizlerine İlgi Yoğun Oldu

Anahtar Priz’ de sergilenen Elitra Plus serisi büyük talep gördü.  Gruba yeni eklenen sıva üstü Bron serisi ile Candela serisine kattığı Hareket Sensörü ve Uyarı Zili oldukça ilgi çekti. Meraklılarına ürünlerle ilgili bilgiler verildi. Yeni iş birliktelikleri için masaya oturuldu.


Aydınlatma Grubuna Yeni Ledli Ürünler

Bir süredir aydınlatma grubuna eklenen yeni ürünleri ile de ilgi çeken Mutlusan Elektrik fuarda yeni ledli ürünlerini de sergiledi. Özellikle Slim Led Armatürü ve Radar Sensörlü Ledli Armatürleri için yeni siparişler alındı. 


Kablo Kanallarından Tesisat ve Otomasyon Gruplarına Kadar Geniş Bir Yelpaze 

Alev yaymayan, halogen free kablo kanal ve aksesuarları, kaidesiz kablo kanalları ile buton, kasa buatlar ve sanayi tip fiş prizlerine kadar portföyünden ilgi gören pek çok ürün oldu. 


Mutlusan, sektörle ilgili mimar, mühendis, müteahhit, Sanayi ve Ticaret Odaları ile proje gruplarına, elektrik- tesisat mesleklerinden, Devlet Fen İşlerine kadar pek çok yerli ve yabancı iş adamının ziyaret etmesiyle standında 4 gün boyunca her gün yüzlerce misafir ağırladı. Mutlusan’ ın fuar boyunca ikramlarından müşterilere gösterilen ilgiye kadar çok özendiği gözlemlendi. Firma yetkilileri de her gün stantta bulunarak yurt içi ve yurt dışından gerek ilk kez gelen gerek müşterisi olan ziyaretçileri ile görüştüler.


Mutlusan Elektrik’ ten Stand Ziyaretçilerine Sürprizler

Mutlusan Elektrik, bu yıl Win Fuarı için düşünülen bazı etkinliklerini terör saldırıları ile hayatlarını kaybeden vatandaşlara, yakınlarına, şehitlerimize ve şehit yakınlarına duyulan saygıdan dolayı iptal etme kararı aldı. İptal edilen etkinlikler yerine fuar ziyaretçilerine Maraş dondurması ikram edildi. Ayrıca stantta çekilen fotoğrafları anında baskı ile çerçeve içinde müşteri ve ziyaretçilerine hediye ederek güzel birer anı olmasını sağladılar.  


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2M KABLO, Üniversiteler İle Omuz Omuza!Önceki Haber

2M KABLO, Üniversiteler İle Omuz Omuza!

Prysmian Group Türkiye, Yeni Teknolojilerini Solarex İstanbul Fuarı'nda TanıttıSonraki Haber

Prysmian Group Türkiye, Yeni Teknolojile...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar