Mutlusan Elektrik Kenya’ da Başarılı Bir Fuar Geçirdi…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlusan Elektrik Kenya’ da Başarılı Bir Fuar Geçirdi…
Sektöründe Türkiye’nin en önemli markalarından biri olan Mutlusan Elektrik A.Ş. uluslararası alanda da marka olma yolundaki ilerlemesine hızla devam ediyor.

Sektöründe Türkiye’nin en önemli markalarından biri olan Mutlusan Elektrik A.Ş. uluslararası alanda da marka olma yolundaki ilerlemesine hızla devam ediyor. Dünya pazarlarındaki payını arttırma çalışmalarını yurt dışı fuarlarına katılarak da destekliyor.


Bu kapsamda Afrika’nın doğu kıyısında ve Ekvator üzerinde bulunan Kenya’nın Başkenti Nairobi de gerçekleştirilen,  Afrika’nın en önemli fuarlarından biri olan Build Africa Fuarı’nda, 04-06 Haziran 2016 tarihlerinde ziyaretçileri ile buluştu.


Build Africa Kenya fuarında 3 gün boyunca Afrika ve Avrupa’dan gelen ziyaretçileri standında ağırlayarak, ürün çeşitliliği, kalitesi, yenilikleri ve firma hakkında bilgi paylaşımlarında bulundu.


Build Africa fuarının ziyaretçileri arasında bulunan ve açılışı yapan Kenya Devlet Başkanlığı yetkilileri de Mutlusan Elektrik standını ziyaret ettiler.


Kenya Nairobi Büyükelçimiz Sayın Deniz Eke, fuar sırasında Mutlusan standını ziyaret ederek, Türkiye’nin dünyaya açılan pencerelerinden biri olan Mutlusan Elektrik’ i yalnız bırakmadı.


Nairobi’nin Kenya’ nın en hızlı gelişen şehri olması, bölgedeki sanayicilerin de oldukça dikkatini çekmekte ve Build Africa fuarına gösterilen yüksek katılımda büyük rol oynamaktadır.

Mutlusan Elektrik, Bölge Distribütörü 

NABICO ile oldukça verimli geçirdiği üç gün boyunca, dikkat çeken ürün çeşitliliği, kalite ve yenilikleri ile fuarın fark yaratan ve yoğun ziyaretçi ağırlayan firmaların başını çekti. 


Bölge Distribütörü NABICO ekibi ile Mutlusan, etkili bir sinerji örneği göstererek, ziyaretçilerin Mutlusan Elektrik’ i daha iyi tanıyabilmesi için bir çok aktivite ve tanıtım faaliyeti gerçekleştirdiler. 

Mutlusan Elektrik fuar sonrası Bölge Distribütörleri NABICO’ ya fuardaki katkılarından dolayı ayrıca teşekkür etti.


İhracat Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Gündüz Kaçmaz, “Mutlusan Elektrik olarak dün olduğu gibi, yarın da yeni pazarlarda var olmaya devam ederek ülkemizin ihracatına katkı sağlamayı sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eski Viko Ortaklarından Sayın Cahit Durmaz Far Elektrik Fabrikasını Ziyaret EttiÖnceki Haber

Eski Viko Ortaklarından Sayın Cahit Durm...

Erse Kablo, EMSİAD Geleneksel İftar Yemeği’nde Altın Sponsor OlduSonraki Haber

Erse Kablo, EMSİAD Geleneksel İftar Yeme...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar