Mutlusan Elektri̇k İhracat Hedefleri̇ni̇ Yüksek Tutu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlusan Elektri̇k İhracat Hedefleri̇ni̇ Yüksek Tutu
Mutlusan Elektrik ihracat hedefleri doğrultusunda yurt dışı tanıtım toplantılarına ve ihracat firmalarının İstanbul’u ziyaret, fabrika gezisi organizasyonlarına devam ediyor.Cezayir Bayisinin Mutlusan Fabrika Ziyareti

Cezayir Bayisinin Mutlusan Fabrika 

Ziyareti


 Mutlusan Elektrik bu bağlamda 15-19 Temmuz 2018 tarihleri arasında Cezayirli bayisinin yetkililerini ve Cezayir’in önde gelen firmalarından oluşan müşteri grubunu İstanbul’da ağırladı. 16 Temmuz Pazartesi günü Mutlusan fabrikasını ziyaret eden misafirler üretim, kalite ve lojistik konularında bilgiler aldılar. Mutlusan Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa Kaçmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Gündüz Kaçmaz da misafirlerle yapılan toplantıda bir araya geldiler. Teknik Müdür Sn. Nurdoğan Büyükkeskin ve İhracat Müdürü Sn. Yener Eran tarafından yapılan sunumu ilgiyle izleyen misafirler ürünler ve firma hakkında çok daha fazla bilgi alma imkânı buldular.  Cezayirli misafirlere İstanbul’da kaldıkları süre boyunca İhracat Bölge Müdürü Sn. Souad Selman eşlik ederek, İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini misafirlere tanıttı.


Sırbistan Bayisi ile Ürün Tanıtım

Toplantısı 


Mutlusan Elektrik, Sırbistan bayisi ile ortak düzenlediği ve Sırbistan’ın önde gelen firmalarının katıldığı bir toplantıyla ürünlerinin tanıtımını yaptı. Mutlusan Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Gündüz Kaçmaz, İhracat Müdürü Sn. Yener Eran ve İhracat Bölge Müdürü Sn. Aydın Ulusoy’un katıldığı organizasyonda; firmanın ve ürünler, özellikle Rita anahtar priz serisi ve Comfort sigorta kutuları+ zayıf akım kutuları tanıtımı için yapılan sunum katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Soru ve cevapların ardından sonlanan toplantının ardından akşam yemeği için bir araya gelinerek keyifli bir gala gerçekleştirildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prysmian Kablo’nun Test Edilmiş Güvenli KablolarıÖnceki Haber

Prysmian Kablo’nun Test Edilmiş Güvenli...

Multitek Ip Interkom Sistemleri Ailesi Genişliyor!Sonraki Haber

Multitek Ip Interkom Sistemleri Ailesi G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar