MUTLUSAN ELEKTRİK A.Ş. Uluslararası Etkinliklerde Yerini Almaya Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MUTLUSAN ELEKTRİK A.Ş. Uluslararası Etkinliklerde Yerini Almaya Devam Ediyor
Mutlusan Elektrik A.Ş., yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen uluslararası önemli elektrik ve yapı fuarlarında ziyaretçilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Mutluluğa ve Aydınlığa Açılan Bir Dünya Markası” sloganıyla büyük bir beğeni kazanan MUTLUSAN ELEKTRİK A.Ş., 16-19 Eylül’de Endonezya, 09-12 Ekim’de Etiyopya ve 22-25 Ekim’de de Angola’da ürünlerini tüketicilerle buluşturdu.


Mutlusan Elektrik A.Ş., yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen uluslararası önemli elektrik ve yapı fuarlarında ziyaretçilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor.  Endonezya Jakarta’da 17.cisi düzenlenen Electric, Power & Renewable Indonesia 2015 fuarında, Etiyopya’da  09-12 Ekim tarihlerinde 6.cısı düzenlenen Elektrik fuarında ve Angola’da da 22-25 Ekim tarihleri arasında 13.cüsü düzenlenen Angola Luanda Projecta Fuarı gibi etkinliklerde sektör temsilcileriyle buluştu.


Kaliteden asla ödün vermeden ve tüketici memnuniyetini her şeyin önünde tutan hizmet anlayışıyla Mutlusan Elektrik A.Ş., kendine özgü tasarımlar, ürün zenginliği ve her segmente hitap eden fiyat avantajlarıyla tercih edilmekte. Bu etkinliklerde mevcut ürünlerine ilave yeni ürünlerinden Anahtar Serileri, Sanayi Tipi Fiş Priz Grubu, Üniversal Grup Priz ürünleriyle ön plana çıkmıştır. 


Mutlusan Elektrik adına katılım sağlayan İhracat Direktörü Sayın Gündüz Kaçmaz, “Asya ve Afrika pazarı bizler için çok önemli olup bu etkinliklerle pazardaki markamızın pazar payını artırmak adına katılımlarda bulunuyoruz. Müşterilerimize uygun çözümler sunabilmek için çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. 


Fuar süresince satış ekibimiz nihai müşteriler ve potansiyel ziyaretçiler ile görüşmeler yaparak ürünler hakkında bilgilendirme yaptı.  Onların soru, öneri ve isteklerini dinleyip, kendi çözüm önerilerimizi sunduk. 


Fuarda yeni ürünlerimiz; Anahtar Serileri, Sanayi Tipi Fiş Priz Grubu, Üniversal Grup Priz’ e ilave olarak ayrıca Kablo Kanalı, W Otomat Kutusu, PVC ve Polietilen Borular, Spiraller, Çelik Spireller, Grup Prizler olmak üzere birçok ürün grubumuzla katılım sağladık. Genel olarak ürünlerimize yoğun bir ilgi vardı”,  şeklinde fuar etkinlikleri hakkındaki görüş ve gözlemlerini dile getirdi.


Sayın Gündüz Kaçmaz, “Aynı zamanda Mutlusan Elektrik olarak bu yıl ki fuar katılımlarımıza devam edeceğiz. 10-13 Kasım 2015 tarihlerinde Rusya- Moskova’ da Interlight Moscow fuarı ile 6-8 Aralık 2015 tarihlerinde de Mısır- Kahire’ de 24. Uluslararası Mısır Elektrik Enerji ve Aydınlatma Fuarı Electricx 2015’ te katılımcı olarak yer alacağız” dedi.   



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MULTİTEK IP İNTERKOM SİSTEMİNE GÜVENLİK KAMERALARINI BAĞLAYABİLMEK SİSTEME DEĞER KATIYORÖnceki Haber

MULTİTEK IP İNTERKOM SİSTEMİNE GÜVENLİK...

Sektörel Dergiciliğin Jeofizikçi Öncüsü (Başarı Öyküsü)Sonraki Haber

Sektörel Dergiciliğin Jeofizikçi Öncüsü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar