Mutlusan Elektrik- Akarsu Elektrik ile Yeni Anahtar Serisi RİTA ve Sigorta + Zayıf Akım kutusu COMFORT için Tanıtım Toplantısı Düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlusan Elektrik- Akarsu Elektrik ile Yeni Anahtar Serisi RİTA ve Sigorta + Zayıf Akım kutusu COMFORT için Tanıtım Toplantısı Düzenledi
Mutlusan Elektrik Elazığ bayisi, Akarsu Elektrik’ in davetiyle gerçekleştirilen toplantıya bölgeden çok sayıda bayinin yönetici ve temsilcisi katıldı. Mutlusan ailesine yeni katılan ürünlerin sunumunu ilgiyle dinleyen katılımcılar sunum sonrası hem ürünleri incelediler hem de merak ettiklerini sordular.

Mutlusan Elektrik, Mutlusan Akademi adı altındaki ürün tanıtım ve bilgilendirme toplantılarına Elazığ’da tüm hızıyla devam ediyor.  

26 Temmuz 2017, Çarşamba

 günü Mutlusan Elektrik’ in bayilerinden, Akarsu Elektrik öncülüğünde Elazığ, Windy Hill Hotel’de düzenlenen toplantı oldukça verimli ve keyifli geçti. 

Toplantının açılış konuşmasını Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz yaptı. Konuşmasında Mutlusan’ ın 2017 yeniliklerinden,  proje ve hedeflerinden bahsetti. 

Toplantının devamında Elektrik& Kontrol Mühendisi, Elektrik& Otomasyon Bölüm Yetkilisi Nurdoğan Büyükkeskin ise Yeni Anahtar& Priz serisi RİTA ve Sigorta Kutusu + Zayıf Akım Kutusu COMFORT hakkındaki bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi. Sunumun ardından toplantı soru, cevaplarla interaktif bir şekilde devam etti.

Ürünleri inceleyen katılımcılar yeni ürün serilerine karşı oldukça ilgiliydiler. Katılımcılar tarafından, RİTA Anahtar serisinin; estetik görünümü, renk alternatifleri, montaj kolaylığı, bağlantı çeşitliliği, tırnak yapısındaki farklılıklar gibi özelliklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Sigorta + Zayıf Akım kutusu COMFORT konusunda 1’li, 1-2’li, 2-4’lü, 6’lı, 9’lu, 12’li, 18’li, 24’lü ve 36’lı tüm seri üzerinde duruldu. Özellikle şık tasarımının yanında camın sağa-sola takılabilmesi, geniş iç hacmi, alçıpan- betopan duvarlara montaj özelliği, sağlam ve kompakt yapısı üzerinde duruldu. Kuvvetli akım ve zayıf akımın, kutuda birlikte veya ayrı ayrı kullanılabilmesi de çok ilgi gördü.

Mutlusan Elektrik Bölge Sorumlularımız Güven Yıldırımve Ömer Sazan’da tüm misafirlerle tek tek ilgilenerek, yeni ürünler hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulundular.

Akarsu Elektrik’ in sahipleri Serdal Munzur ve Ergun Munzur’da katıldı. Serdal Munzur bir konuşma yaparak Mutlusan Elektrik’ e ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Mutlusan Elektrik Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz ise “Bu organizasyonda göstermiş olduğunuz, yoğun çalışma ve yakın ilgi alaka için şahsınız nezdinde tüm Akarsu Elektrik ekibinize teşekkür ederiz” diyerek Serdal Munzur’a bir plaket takdim etti.

 Mutlusan Elektrik bayilerinden, Akarsu Elektrik öncülüğünde düzenlenen toplantı davetine katılım yüksek oldu. Mutlusan ailesine yeni katılan ürünleri yakından da inceleme imkanı bulan misafirler olumlu geri bildirimlerde bulundular. 

Gerek yeni ürünlerin tanıtımı ve bilgilendirmesinden memnun kalınırken, davetliler akşam yemeği ile de keyifli vakit geçirme imkanı da buldular. 

Mutlusan Akademi’ nin bu tarz proje ve toplantılara tüm Türkiye’de bayileriyle birlikte devam edileceği bilgisi verildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MAKEL’DEN YENİ KAMPANYA SEYAHATİ “ODESSA”Önceki Haber

MAKEL’DEN YENİ KAMPANYA SEYAHATİ “ODESSA...

MULTİTEK IP İNTERKOM SİSTEMLERİ AVUSTRALYA PAZARINDA İLGİYLE KARŞILANDISonraki Haber

MULTİTEK IP İNTERKOM SİSTEMLERİ AVUSTRAL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar