MULTİTEK’TEN YENİ MULTİBUS KAPI PANELİ MB-12

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MULTİTEK’TEN YENİ MULTİBUS KAPI PANELİ MB-12

Multitek Ar&Ge Merkezi geliştirmeye ve kullanıcılarına fayda sağlayacak yeni ürünler çıkartmaya devam ediyor. Yeni çıkartmış olduğumuz Multibus kapı paneli Sancaktepe’deki merkez fabrikamız içerisinde yer alan Ar&Ge merkezimizde Türk mühendisleri tarafından tasarlanmış, donanım-yazılım geliştirmeleri yapılmış ve üretimine başlanmıştır. 


Yeni çıkarttığımız kapı panelinin en önemli özellikleri arasında kamera acısının ayarlanabilir olması, sıva üstü montaj yapılabilmesi ve IP65 seviyesi korumaya sahip olması yer alıyor. 


Ayarlanabilir kamera açısı sayesinde MB-12 kapı panelinde kullanılan yüksek çözünürlüklü ve geniş acili kameranın görüş açısı herhangi aparat gereksinimi olmadan her yöne 0 ile 40 derece arasında döndürülerek ayarlanır. Herhangi bir çevirme aparatı kullanılmadığından hem şık görüntü elde edilir hem de en iyi kamera görüş açısı yakalanır. Kamera açısını ayarlamak için belli kalıplara mecbur kalınmayacağı gibi açı ayarını yapmak için yalnızca bir tane vidayı gevşetmeniz yeterli olacaktır. Kamera açısının ayarlanmasına imkân veren yapının çalışması aşağıdadır.


Sıva üstü montaj yapılabilmesi sayesinde artık herhangi kırma, kesme veya delme ihtiyacı olmadan 5 vida ile montajı yapılırken, hem montaj aşamasında ortaya çıkabilen hataların önüne geçilecek hem de zaman avantajı yaratacak. 


IP65 seviye koruma sayesinde herhangi su, kar, toz vs. hava koşullarından etkilenmeden senelerce ilk günkü performansını sürdürecek. 


Diğer Multitek kapı panellerinde olduğu gibi MB-12 kapı panelinde de her dairenin kendine özel kapı açma şifresi tanımlanır. Zira binaya ait, herkesin kullandığı tek bir kapı açma şifresi binanızın ve sizlerin güvenliğini tehlikeye atmaktadır. 1111, 1234, 1907, 1905 vs. gibi sıralı, ardışık, sık kullanılan şifrelerin tanımlanması da engellenmiştir. Ayrıca bu korona virüs günlerinde proximity kart kullanarak temassız bir şekilde de kapıyı açabilirsiniz.


Cihazda dokunmatik ve LED ışıklı tuş takımı ve renkli aydınlatmalı büyük grafik LCD ekran bulunmaktadır. Yaklaşan kişiyi algılayan IR sensor sayesinde ziyaretçi yaklaştığında yönlendirici talimatlar hemen ekranda yer alır ve kullanıcıyı bilgilendirir. Ayrıca 4 adet kısa yol tuşu ile azami şekilde kullanım kolaylığı sağlanmıştır.


Tüm bu üstün özelliklerinin yanında alüminyum ve camdan oluşan ön panel cihaza şık ve zarif bir görünüm kazandırmıştır. 


Yeni kapı panelimizi ağustos ayından itibaren bayilerimizden sorabilir ve fiyat bilgisi alabilirsiniz.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Günsan, e-ticaret satışlarını ilk çeyrekte yüzde 161 artırdıÖnceki Haber

Günsan, e-ticaret satışlarını ilk çeyrek...

MUTLUSAN ELEKTRİK, BAYİLERİYLE VİDEO KONFERANS YÖNTEMİYLE BİR ARAYA GELİYORSonraki Haber

MUTLUSAN ELEKTRİK, BAYİLERİYLE VİDEO KON...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar