Multitek ISAF 2016 Fuar'ında Ziyaretçileriyle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Multitek ISAF 2016 Fuar'ında Ziyaretçileriyle Buluştu
Multitek bu yıl 29 Eylül - 2 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçeklesen ISAF 2016 Güvenlik ve Akıllı Ev Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluştu.

Multitek bu yıl 29 Eylül - 2 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçeklesen ISAF 2016 Güvenlik ve Akıllı Ev Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluştu. Fuarda, analog interkom ve IP interkom ürünlerinin yani sıra CCTV ürünlerinin de tanıtımı yapıldı. Multitek, müşterilerden gelen istekleri de dinleyip gelişimine yeni boyutlar ekleyerek teknolojik ürünler üretmeye ve geliştirmeye tüm hızıyla devam edeceğinin sözünü verdi. Firma ayrıca yeni dönem odağının akıllı ev, IP sistemler ve son kullanıcının hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen uygulamalar olduğunu belirtti. 


Multitek standında yer alan Akıllı Ev Showroomu, ziyaretçilerin akıllı ev sistemlerini kullanıp tecrübe edebilecekleri ve kişisel mobil cihazlarından akıllı evlerini kontrol edebilecekleri bir alan olarak tasarlandı ve fuar boyunca en çok ilgi çeken duraklardan biri oldu. Showroomda yer alan demo aracılığı ile müşterilerin evlerde tam otomasyonu sağlayan gelişmiş teknolojik çözümleri test etmeleri sağlandı.


Multitek, ISAF Güvenlik fuarında, IP Interkom ürün gamını genişlettiği yeni üst segment 10 inch VIP100-DELUX monitör ve DIP-01 kapı paneli ürünlerini ilk defa görücüye çıkardı. Alüminyum çerçeveleri ve sağlamlıkları ile tasarımda bir adım öne çıkan ürünler, gelişmiş fonksiyonaliteleri ile de odak noktası olmayı başardı. IP interkom ailesi fuar ziyaretçilerinin en çok ilgi gösterdiği ürünlerden biri oldu.


En çok dikkat çeken özellikler arasında; daireler arası görüntülü konuşma, kapı paneli kamerası ile fotoğraf / video çekebilme, akıllı ev yönetimi ve cep telefonu uygulaması entegrasyonu yer aldı. 

 

Ayrıca ilk defa görücüye çıkan analog interkom daire cihazı MBT-70 ürünü; uygun fiyatı, şık ve kullanıcı dostu olmanın yanı sıra akıllı ev ve alarm özelliklerinin eklenebilmesi sayesinde dikkatleri üstüne topladı. 7 inch dokunmatik ekrana sahip olan ürünün, pazardaki diğer ürünlerle karşılaştırıldığında fiyat avantajı sağladığı ayrıca belirtildi. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
100’lerce Kişi, Türkiye'nin En Zahmetsiz Fuarında Nexans'a Nasıl Ulaştı?Önceki Haber

100’lerce Kişi, Türkiye'nin En Zahmetsiz...

Prysmian Group Turkiye, Sanal Fuarda Hedef Kitlesiyle BuluştuSonraki Haber

Prysmian Group Turkiye, Sanal Fuarda Hed...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar