Multitek, Frankfurt Light + Building Fuarında Yoğun İlgiyle Karşılandı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Multitek, Frankfurt Light + Building Fuarında Yoğun İlgiyle Karşılandı!

En kapsamlı aydınlatma, elektrik ve akıllı ev fuarlarından biri olarak anılan ve iki senede bir Frankfurt’ta düzenlenen Light + Building fuarı, eklenen yeni salonlar ile şimdiye kadar yapılan fuarların en büyüğü olarak 18-23 Mart 2018 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açtı. 55 ülkeden 2,714 katılımcı firmanın bulunduğu fuara 177 ülkeden 220,000 ziyaretçi konukluk etti.


Son derece yoğun gecen fuar boyunca ziyaretçilerimize IP interkom ve akıllı ev yönetimi konusundaki son teknolojiyi aktardık. Tek bir monitörde interkom, alarm ve akıllı ev yönetimi fonksiyonlarının yönetiliyor olması ve bütün bunların uzaktan akıllı telefonlar ile yapılabilmesi kullanıcılara bu alanda benzersiz bir avantaj yaratmaya devam ediyor.


Güvenlik, Akıllı ev ve interkom pazarında birçok üreticinin bulunduğu fuarda en yoğun ilgiyi Somfy firması ile geliştirdiğimiz ve RTS teknolojisini kullanarak akıllı cihazlar ile kablosuz haberleşen VIP70-Somfy cihazımız çekti. Somfy-Multitek iş birliği sayesinde evinizi dakikalar içinde akıllı hale getirip; aydınlatma, priz ve motor kontrolünü evinizi kırmadan-dökmeden gerçekleştirebilirsiniz.


Fuarda yoğun ziyaretçi sayısı ve ziyaret eden herkesin avantajlar karşısında heyecanlanması Multitek’in bu alanda herkesten çok önde ve benzersiz isler yaparak Ar-Ge’ye verdiği önemi ortaya koyuyor. Türkiye’nin alanında ilk ve tek Ar-Ge merkezi olarak; Almanya gibi teknoloji üretimi ile öne çıkan bir ülkede, yerli teknoloji ve yerli üretimi tüm dünyaya tanıtmaktan gurur duyuyoruz! 


Tüm ziyaretçilerimize teşekkürlerimizi sunuyor, iki sene sonra Frankfurt’ta tekrardan görüşmek ve yeni ürünlerimizi tanıtmak için görüşmeyi diliyoruz. Yerli teknoloji ve yerli üretim için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz... 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MAS Almanya’da Yeni IP Sistemiyle Göz Doldurdu...Önceki Haber

MAS Almanya’da Yeni IP Sistemiyle Göz Do...

Mutlusan Motivasyon Etkinlikleri Çerçevesinde “Urfa Günü” Çalışanları Mutlu EttiSonraki Haber

Mutlusan Motivasyon Etkinlikleri Çerçeve...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar