Multitek Eskişehir Bayileri Fabrika Ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Multitek Eskişehir Bayileri Fabrika Ziyareti
Multitek bayileri ürünlerin üretim aşamalarını yerinde inceledi

Eskişehir Elektrikçiler odası başkanı Sayın Cafer ADIGÜZEL, ESPAR Elektrik San. Tic. Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Münir YILMAZ önderliğinde Eskişehir Bayilerimiz, İstanbul Sancaktepede bulunan Multitek üretim tesislerimize ziyaret gerçekleştirdi. Yönetim kurulu başkanımız Sayın Adnan Demirkol’un açılış konuşması, firmamızın geçmişten bugüne tarihini anlatması ve firma için araştırma, geliştirme ve sürekli yenilikçi faaliyetlerin öneminden bahsetmesi ve sektördeki yeniliklerin anlatılmasının ardından gruplara bölünerek fabrika bölümleri gezildi ve yaptığımız yerli üretim bütün meslektaşlarımıza tanıtıldı. Fabrika gezisi ardından Ar-Ge müdürümüz Sayın Şenol GÖKTAŞ tarafından sektördeki ilk ve tek yerli üretim IP İnterkom ürünlerimiz ve üstün özellikleri bayilerimize tanıtıldı. Gerek görsel olarak gerekse teknik özellikleri itibariyle çok büyük beğeni ile karşılandı. Fabrika Müdürümüz Sayın Hasan ÇELEBİ Analog ürün gamımızda yaptığımız en son gelişmeleri ve yeni Multibus ürünümüz olan 7” dokunmatik ekranlı MBT-70 modelimizi arkadaşlarımıza tanıttı. CCTV Bölüm Müdürümüz Sayın Ergun ULUTİN sektördeki son gelişmeleri ve kamera seçimi yaparken dikkat edilecek özellikleri arkadaşlarımıza aktardı.


Akşam yemeğimiz Villa Bosphorus restoranda muhteşem boğaz manzarası eşliğinde gerçekleşti. Bu sırada, herkes birbiriyle faydalı olacak fikir alışverişinde bulundu. Ertesi gün arkadaşlarımızla Beylerbeyi İskelesinde buluşup 3 saat boyunca boğazda tekne gezisi yapıldı. Sonrasında Kavacik Bayramoğlu dönercisinde akşamüstü yemeklerimizi yiyip, kendilerini tekrar görüşmek üzere Eskişehir’e yolcu ettik.


Davetimizi kırmayıp bizleri ziyarete gelen, cuma ve cumartesi günlerini bize ayırıp firmamızı, ürünlerimizi ve bizleri tanımaya çalışan arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ederiz.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Teknoloji ve Şıklığın Yeni Yüzü "NEO"Önceki Haber

Teknoloji ve Şıklığın Yeni Yüzü "NEO"

2016'nın son şampiyonu Nadal.Sonraki Haber

2016'nın son şampiyonu Nadal.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar