Multitek, Dubai’de Yapılan Intersec 2018 Ve Middle East Electricity Fuarlarında Yoğun İlgiyle Karşılandı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Multitek, Dubai’de Yapılan Intersec 2018 Ve Middle East Electricity Fuarlarında Yoğun İlgiyle Karşılandı!

Son 3 senedir kesintisiz olarak her iki fuara da katilim gösteren Multitek, akıllı ev ve interkom dünyasında farklı ürün ve tasarımlarını tanıtmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu yıl da hem Intersec hem de Middle East Electricity fuarlarında ziyaretçilerimiz ile buluştuk ve IP interkom ve akıllı ev yönetimi konusundaki son teknolojiyi aktardık. Tek bir monitörde interkom, alarm ve akıllı ev yönetimi fonksiyonlarının yönetiliyor olması ve bütün bunların uzaktan akıllı telefonlar ile yapılabilmesi kullanıcılara bu alanda hala benzersiz bir avantaj yaratıyor. 

 Yılın ilk fuarı olarak, 21-23 Ocak tarihleri arasında Dubai’de gerçekleştirilen Intersec 2018’e katildik. Güvenlik, Akıllı ev ve İnterkom pazarında birçok üreticinin bulunduğu fuarda en yoğun ilgili Somfy firması ile geliştirdiğimiz ve RTS teknolojisini kullanarak akıllı cihazlar ile kablosuz haberleşen VIP70-Somfy cihazımız çekti. Somfy-Multitek iş birliği sayesinde evinizi dakikalar içinde akıllı hale getirip; aydınlatma, priz ve motor kontrolünü evinizi kırmadandökmeden gerçekleştirebilirsiniz.  

6-8 Mart tarihlerinde Türkiye Pavilyonu içerisinde katıldığımız Middle East Electricity(MEE) fuarı; enerji, elektrik ve ışık alanlarında Orta Doğu’da gerçekleştirilen en büyük fuar olarak kabul ediliyor. 

Her iki fuarda da yoğun ziyaretçi sayısı ve ziyaret eden herkesin avantajlar karşısında heyecanlanması Multitek’in bu alanda herkesten çok önde ve benzersiz isler yaparak ArGe’ye verdiği önemi ortaya koyuyor. Türkiye’nin alanında ilk ve tek Ar-Ge merkezi olarak; yerli teknoloji ve yerli üretimi tüm dünyaya tanıtmaktan gurur duyuyoruz! 

Tüm ziyaretçilerimize teşekkürlerimizi sunuyor, seneye tekrardan görüşmek ve yeni ürünlerimizi tanıtmak için standımıza bekliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Makel Middle East Electricity Fuarına KatıldıÖnceki Haber

Makel Middle East Electricity Fuarına Ka...

Hes Kablo Mıddle East Electrıcıty 2018 Fuarına KatıldıSonraki Haber

Hes Kablo Mıddle East Electrıcıty 2018 F...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar