Multi̇tek Ai̇lesi̇ni̇n Yeni̇ Ürün Gami Yangin Alarm Si̇stemleri̇ İle Tanişti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Multi̇tek Ai̇lesi̇ni̇n Yeni̇ Ürün Gami Yangin Alarm Si̇stemleri̇ İle Tanişti

Multitek olarak kullanıcılarımızın güvenliğini ve hayat standartlarını yükseltmeye çalışan bizler, konvansiyonel yangın alarm sistemleri ile yine çok önemli ve hayat kurtaran bir ürün gamını müşterilerimiz ile buluşturuyoruz!

Bayilerimize interkom sistemleri, santral sistemleri yanında, yangın alarm sistemleri ile de destek vereceğiz ve projelerinde birden fazla alanda etkin olmalarını sağlayacağız.

Multitek konvansiyonel yangın alarm sistemleri ürünlerinin hepsinde, ülkemiz için de bir zorunluluk olan, Avrupa standardı EN54 sertifikasyonu bulunmaktadır. 

4 Bölgeli ve 8 Bölgeli özelliği olan panellerimizin her bir bölgesine 32 adet dedektör ve alarm butonu bağlanabilmektedir. Dolayısı ile 4 bölgeli panelde 128 dedektör, 8 bölgeli panelde 256 adet dedektör bağlantısı ile küçük ve geniş ölçekli ihtiyaç aralığına hizmet edebilmekteyiz. Ayrıca paneller kullanıcı dostu, kolay yönetilebilir. Gösterge paneli her bölgenin ayrı ayrı alarm ve hata LED’lerine sahip olup, 24VDC 500mA besleme, 2 adet röle ve 2 adet siren çıkışı ile 50 adet siren bağlama imkânı vardır.

Siz değerli müşterilerimizin ürünün kalite ve özelliklerinden memnun kalıp projelerinizde bundan böyle Multitek yangın sistemlerini tercih edeceğinize inanıyoruz.

EN54-7 Sertifikalı optik duman dedektörümüz, EMC ve LVD dayanıklılığını arttırmak için metal kafes ve özel koruma devre elemanları ile yanlış alarma neden olabilecek ani toz, duman vb. dış etmenleri elemine edecek özel yazılım algoritmalarına sahiptir.

EN54-5 Sertifikasına sahip ısı dedektörümüz doğru ve hassas sıcaklık ölçümlemesini sağlamak amacı ile 2 adet NTC ile tasarlanmıştır, dedektörümüz A2S sınıfında olup 55°c’de alarm vermektedir. 

EN54-7 ve EN54-5 Sertifikasına sahip kombine (Multi sensör) dedektörümüz optik duman ve ısı dedektörünün kombine edilmiş şekli olup bu dedektörlerin bütün özelliklerini içermektedir. 

EN54-11 Sertifikalı NC/NO seçilebilir Alarm butonlarımız tekrar kurulabilir özelliğine sahip olduğundan cam değişimine gerek kalmadan defalarca kullanılabilir. İstenirse şeffaf koruma kapağı takılarak yanlış alarmların önüne geçilebilir. (Örneğin küçük çocukların olduğu kreş gibi yerlerde)

EN54-3 ve EN54-23 Sertifikaları ile uyumlu olan flaşörsüz ve flaşörlü yangın alarm sirenlerimiz IP21C koruma sınıfına haiz olup, UL94 yanmazlık özelliğinde ABS plastik malzemeden üretilmiştir.98 desibel ses seviyesine sahiptir. Duvar ve tavan montajına uygundur.

Konvansiyonel Alarm sistemimize yukarıdaki ürünlerin haricinde gaz dedektörü, ışın tipi yangın algılama dedektörleri de bağlanabilmektedir.

Yeni ürün gamımız olan yangın alarm sistemleri ile ilgili daha detaylı bilgiyi yetkili satış noktalarımızdan, bölge müdürlüklerimizden ve merkez fabrikadan alabilirsiniz. Adresli yangın alarm sistemlerimizi sertifikasyon işlemleri ardından siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmak için sabırsızlanıyoruz!


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Makel Şirketler Grubu, Türkiye’nin Önde Gelen Mimari Firmalarından Arketipo Design’da Sunum GerçekleştirdiÖnceki Haber

Makel Şirketler Grubu, Türkiye’nin Önde...

Mutlusan Elektrik, Fabrika Gezileri Kapsamında Serkan Elektrik Ve Misafirlerini AğırladıSonraki Haber

Mutlusan Elektrik, Fabrika Gezileri Kaps...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar